Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute

saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

MERCAN DEDE ENSEMBLE ÖZEL RAMAZAN PROJESİ

Ludovico Einaudi’den Zara’ya birçok ünlü sanatçı, Mercan Dede ile birlikte Zorlu Center PSM sahnesinde izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak.

Zorlu Center PSM'nin sunduğu, Mercan Dede'nin sanat yönetmenliğini üstlendiği Mercan Dede Ensemble Özel Ramazan Projesi kapsamında Ludovico Einaudi’den Zara’ya birçok ünlü sanatçı, Mercan Dede ile birlikte Zorlu Center PSM sahnesinde izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak.

Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi (PSM), Ramazan ayı boyunca da İstanbulluları müziğin büyülü dünyası ile buluşturmaya devam edecek. Geçtiğimiz yıl ONEARTH Records'dan çıkardığı "DÜNYA" albümünün tanıtım konserleri kapsamında, Heart Factory'nin organize ettiği Hindistan, Kanada, Brezilya, Meksika ve Avrupa ülkelerinde gerçekleştirdiği konserlerde müzikseverlerle buluşan, Haziran'da Toronto, New York, Chicago ve Cleveland şehirlerini içeren Kuzey Amerika turnesinde fırtınalar estiren Mercan Dede, ayağının tozuyla İstanbul'a gelip; sanat yönetmenliğini yaptığı çok özel bir Ramazan projesiyle Zorlu Center PSM'de sahne alıyor. Dünyaca ünlü müzisyenimiz Mercan Dede’nin farklı tarzlardaki sanatçılarla ortaklaşa vereceği konserler dizisi, 2 Temmuz’da başlıyor.

Mercan Dede’nin ilk konuğu "Modern Çağın Mozart'ı"; Ludovico Einaudi yeniden geliyor!
Daha önce dünyanın pek çok yerinde Mercan Dede ile ortak projeler gerçekleştirmiş olan "Modern Çağın Mozart”ı olarak anılan Ludovico Einaudi, bu projeyle birlikte Ekim 2013'teki Zorlu Center PSM konserinin ardından ikinci kez Türkiye'de olacak. 

Etnik müziğin modern dans ve B-boy ekolüyle buluşması
Mercan Dede Ensemble Ramazan Özel Projesi'nin ikinci konuğu, sanat yönetmenliği & koreografilerini üstlendiği yüzlerce sahne gösterisiyle Türkiye'de ve uluslararası alanda sayılı isimler arasında yer alan Beyhan Murphy ile; günümüzün en önde gelen icracılarından biri olarak kabul edilen Kanun virtüözü ve besteci Göksel Baktagir olacak.

Anjelika Akbar ile Doğu'dan Batı'ya "Klasik" Bir Gece
Mercan Dede Ramazan Özel Projesi'nin üçüncü konserinin özel konukları BİFO üyeleri Esen Kıvrak, Olgu Kızılay, Efdal Altun ve Çağ Erçağ'dan oluşan Borusan Yaylılar Dörtlüsü: Borusan Quartet ve 4 yaşından bu yana ürettiği yüzlerce beste ile müzik otoritelerince "dâhi" olarak gösterilen piyano sanatçısı Anjelika Akbar.

Büyüleyici Vokaller Bir Arada
Projenin kapanış gecesinde Mercan Dede Ensemble'a, büyüleyici sesleriyle dünya müziğinin en önemli vokal sanatçılarından Azam Ali ve Türk Halk Müziği'nin yıldızı Zara konuk sanatçı olarak eşlik ediyor. 

Mercan Dede Ensemble feat. Ludovico Einaudi
Tarih: 2 Temmuz 2014
Mekan: Zorlu Center PSM, Ana Tiyatro

Mercan Dede Ensemble feat. Beyhan Murphy & Göksel Baktagir & Kadir Amigo Memiş
Tarih: 9 Temmuz 2014
Mekan: Zorlu Center PSM, Ana Tiyatro

Mercan Dede Ensemble feat. Borusan Quartet & Anjelika
Tarih: 16 Temmuz 2014
Mekan: Zorlu Center PSM, Ana Tiyatro

Mercan Dede Ensemble feat. Azam Ali & Zara
Tarih: 23 Temmuz 2014
Mekan: Zorlu Center PSM, Ana Tiyatro

Benzer Haberler

icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?