Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute
Senin Yüzünden Buray
Döner başım
Tüter gecenin dumanı
Aklım eskisinden bulanık
Bakıp resmine kurarım hayalini
Söyle sana nasıl doyarım
Yanına konarım kuş olup
Yolum yokuş olur
Canımı veririm
Her yolu denedim
Tutamam çenemi
Bir tek ismin aydınlatır gecemi
Yollar uzak geçit yok
Gelemem ben gelemem ben
Kapandım dört duvara
Yasakları delemem ben
Kaybolur izlerin ah ben yüzünü göremezsem
Nefessiz kaldım İstanbul
Senin yüzünden

Senin yüzünden ah
Bilmiyorlar bilmiyorlar
Ah

Şu kara gecelere
Bitik hecelere
Yeminim var yeminim var
Kimselere sormam olmaz
Güneş inan doğmaz yoksan
Tabi nefes alamam sensiz
Nasıl heder olmuşsam
Aşkların en çilelisi beni bulmuş çoktan
Yollar uzak geçit yok
Gelemem ben gelemem ben
Kapandım dört duvara
Yasakları delemem ben
Kaybolur izlerin ah ben yüzünü göremezsem
Nefessiz kaldım artık dur
Senin yüzünden

Senin yüzünden ah
Bilmiyorlar bilmiyorlar
Ah

Hem ellerim bağlı hem kolum
Ne tadım kaldı ne tuzum
Kırık bir cam gibi tuz buzum ah
Senin yüzünden
Hem ellerim bağlı hem kolum
Ne tadım kaldı ne tuzum
Kırık bir cam gibi tuz buzum ah
Senin yüzünden

Senin yüzünden
Bilmiyorlar bilmiyorlar ah
Senin yüzünden

saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

PİNK MARTİNİ / 14 TEMMUZ 2014

Yoğun istek üzerine Pink Martini, The Von Trapps ile 14 Temmuz'da Açıkhava'da!

Pink Martini, yepyeni albümleri "Dream A Little Dream" yayımlandıktan hemen sonra çıktıkları Get Happy'nin Avrupa turneleri kapsamında efsanevi Neşeli Günler filminin yeni nesil sesleri The Von Trapps ile Joy FM radyo sponsorluğunda 14 Temmuz'da Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda!
 
"Sympathique", "Hang on Little Tomato", "Hey Eugene!", "Splendor in the Grass", "Joy to the World", "1969" ve "A Retrospective" albümleri ile Türkiye'de büyük bir hayran kitlesine sahip, her albümleri ile altın ve platin plak kazanan Pink Martini; yepyeni albümleri Get Happy'nin Avrupa turnesinin kapsamında Pasion Turca organizasyonu ve Joy FM Radyo Sponsorluğunda 15 Temmuz konser biletlerinin haftalar önce tükenmesinden dolayı yoğun istek üzerine 14 Temmuz'da İstanbul'da...
 
18 aylık uzun ve maceralı "Get Happy" kayıtlarının yolculuğuna Phyllis Diller'ın vefat etmeden önce yapmış olduğu son kayıt "Smile" şarkısı ile başlayan grup, Avustralyalı başarılı kabare divası Meow Meow, alımlı ve alışılmadık Fransız Philippe Katerine, yakışıklı ve ışıl ışıl radyo süperstarı Ari Shapiro, sıcakkanlı harika kardeşler The Von Trapps ve muhteşem bir performansla Rufus Wainwright'ın albümlerine konuk olması ile hayranlarına muhteşem bir müzik şöleni sunuyor. "Quizas Quizas Quizas", "Sway", "Smile" gibi unutulmaz eserleri yepyeni albümlerinde yorumlayan grup, Türk sevenlerine de büyük bir sürpriz yaparak "Üsküdar" şarkısını Get Happy'e eklediler. 
 
"Get Happy" için hala stüdyodayken, Thomas Lauderdale eş zamanlı olarak The Sound of Music - Neşeli Günler filmiyle meşhur olan Captain ve Maria Von Trapp'ın gerçek torunları Sofia, Melanie, Amanda ve August von Trapp'ın da konuk olduğu, grubun 8. stüdyo albümü "Dream a Little Dream" için çalışmaya başladı. Bahsedilen kardeşler de 12 yıldır beraber şarkı söylüyorlar ve konserlerle tüm dünyayı turluyorlar. Thomas Lauderdale'in sihirli yörüngesine çekilen kardeşler artık Portland Oregon'da birlikte yaşıyorlar ve son iki yıldır sık sık Pink Marti'nin konserlerinde de konuk sanatçı oluyorlar. Albüm İsveç'ten Ruanda'ya, Çin'den Bavyera'ya kadar zikzaklar çizerek dünyayı dolaşıyor ve The Chieftains, Wayne Newton, "Jungle" Jack Hanna ve (orijinal The Sound of Music - Neşeli Günler filminde Liesl karakterini oynayan) Charmian Carr gibi isimleri konuk ediyor. Albüm tüm dünyada 4 Mart 2014‘te yayımladı.
 
Samurayların aşk şarkılarından 1930'ların Küba müziğine, Fransız şansonlarından Brezilya sokak şarkılarına kadar dinlemesi en keyifli şarkıları tozlu raflardan bulup çıkaran topluluk, Storm Large'ın kulak pası silen sıcak vokali ve efsanevi Neşeli Günler filminin yeni nesil sesleri The Von Trapps ile kaydettikleri Dream a Little Dream'den yepyeni şarkıları ile yine unutamayacağınız bir konser için 14 Temmuz'da İstanbul'da...

Benzer Haberler

icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?