Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute

JoyTürk
saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

ŞİMDİ CEHENNEM GEÇİDİ ZAMANI

Beklenen yama sonunda geldi!



Beklenen yama sonunda geldi! Eşya geliştirmede +15 sınırı, 10 ve üzeri seviyeler için güçlü geliştirme taşları, Megiddo Cehennem Geçidi içinde 6 saat kalma süresi, seviyenin 70’e kadar çıkması, yeni unvan Marki, Megiddo Cehennem Geçidi’nin 9. ve 10. katı ve görkemli Kukalcan baş düşmanı ile Kara Taht yeniliklere doymak bilmiyor! Daha detaylı içerik için hemen tıkla! http://joy.ac/4dsb

Kara Taht’ta Ramazan şenlikleri devam ediyor! Altın dükkanından dilediğin eşyayı satın alabileceğin altın külçelerinde, 2 gün boyunca sürecek “Altın külçesi alışverişlerinde kazanacağın GÜMÜŞ hediyesi” kampanyasına katılım için son gün 6 Temmuz! Altın ve gümüşle satın alabileceklerinizin sınırı yok. Dilersen karakterine destek olacak İksir eşyaları satın al dilersen fonksiyonel eşyalardan diriliş taşı, maymuncuk, megafon, tamir çekici gibi bir çok eşyayı altın külçesi satın alarak elde edebilirsiniz. Detaylar; http://joy.ac/4dul

Ramazan boyunca hafta içi her gün sürpriz saatlerde gerçekleşecek "Ramazan Şerbetleri" etkinliğinde, oyun görevlilerinin sürpriz olarak belirlediği bir saatte, yarım saat boyunca oyun görevlilerinin bulunduğu yere gelen oyuncular takas atarak 1 saatlik bereket şerbeti kazanabiliyor! Ayrıca Ramazan bereketi ay boyunca sizlere 12:00/20:30 saatlerinde %20 daha fazla TECRÜBE PUANI, her gece de saat 00:00/04:00 saatlerinde %50 daha fazla TECRÜBE PUANI kazandırıyor. Haydi tıkla! http://joy.ac/4dum

Sen de Kara Taht oyna, fırsatları kaçırma!

Benzer Haberler

  • EMRAH MÜZİĞİ BIRAKIYOR!
    Oyun HaberlerıEMRAH MÜZİĞİ BIRAKIYOR!Bodrum’a yerleşen şarkıcı Emrah ile eşi Sibel Erdoğan, önceki akşam bir mekanda arkadaşları ile buluştu.
    EMRAH MÜZİĞİ BIRAKIYOR!
  • PROJECT CARS YİNE Mİ ERTELENDİ?
    Oyun HaberlerıPROJECT CARS YİNE Mİ ERTELENDİ?Yeni nesil konsollar haricinde PC ve Wii U için de piyasaya sürülmesi planlanan araba yarışı oyunu Project Cars’ın bir kez daha ertelendiği açıklandı.
    PROJECT CARS YİNE Mİ ERTELENDİ?
  • MSTAR’DA HARCAYAN KANATLANIYOR
    Oyun HaberlerıMSTAR’DA HARCAYAN KANATLANIYOR13- 14- 15 Mart tarihlerinde geçerli Harca Kazan fırsatı kanatlandırıyor!
    MSTAR’DA HARCAYAN KANATLANIYOR
  • DÜNYA KURT HAFTASI WOLFTEAM’DE KUTLANIYOR
    Oyun HaberlerıDÜNYA KURT HAFTASI WOLFTEAM’DE KUTLANIYORDünya Kurt Haftası'na özel etkinlikler Wolfteam’de seni bekliyor Wolfteam’ci!
    DÜNYA KURT HAFTASI WOLFTEAM’DE KUTLANIYOR
  • WARCRAFT III’ÜN REMAKE’İ GELİYOR
    Oyun HaberlerıWARCRAFT III’ÜN REMAKE’İ GELİYORBlizzard’ın efsane serisi Warcraft en son 2002 yılında Warcraft III: Reign of Chaos ile oyuncularla buluşmuştu.
    WARCRAFT III’ÜN REMAKE’İ GELİYOR
  • DRAKENSANG ONLİNE TARİHİNİN EN KAPSAMLI İÇERİK GÜNCELLEMESİNDE NELER VAR?
    Oyun HaberlerıDRAKENSANG ONLİNE TARİHİNİN EN KAPSAMLI İÇERİK GÜNCELLEMESİNDE NELER VAR?Ödüllü aksiyon RPG ve MMO oyunu Drakensang Online, tarihindeki en kapsamlı içerik güncellemesinin hazırlıklarını sürdürüyor.
    DRAKENSANG ONLİNE TARİHİNİN EN KAPSAMLI İÇERİK GÜNCELLEMESİNDE NELER VAR?
icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?