Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute

saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

EN PAHALI ÇİN FİLMİNDE TÜRK OYUNCU

Adrien Brody, Jackie Chan ve John Cusack'la oynayacak Türk, 1200 kişi arasından seçildi.



Shanghai Tiyatro Akademisi'nden mezun olan ve yine aynı akademide master yapan Türk oyuncu Emrah Yılmaz, Hollywood ve Çin sinemasının ünlü isimleriyle birlikte, Çin sinemasının en pahalı filmi olarak tarihe geçen Dragon Blade'de oynayacak.

65 milyon dolarlık bütçesiyle Çin'de büyük ses getiren Dragon Blade'in yönetmenliğini, senaristliğini ve yapımcılığını Daniel Lee üstlenirken;  filmde Jackie Chan, John Cusack ve Adrien Brody başrolleri paylaşıyorlar.

Emrah Yılmaz ise filmde, 2000 yıl önce Çin bölgesinde yaşayan Kösem (Türk oldukları biliniyor) ırkının lideri 'Kroraina'yı oynuyor.

Role 1200 kişi arasından seçilen Emrah Yılmaz, rolü ve filmler ilgili şunları söylüyor:

“Bağlı olduğum menajerlik şirketi, rol için Daniel Lee’yle irtibata geçti. Ardından görüşmeye gittim. Günlerce savaş, kostüm ve oyunculuk provaları yapıldı. Daniel Lee ve Jackie Chan, bu provaların hepsini büyük titizlikle takip etti. Sonunda rolü aldım. Daniel Lee bir sonraki projesinde yine benimle çalışmak istediğini söyledi. Jackie Chan de Hong Kong’daki okulunda kendisi tarafından verilen ileri oyunculuk derslerine ücretsiz olarak katılmamı teklif etti. Filmden sonra bu eğitimi alacağım. Aylardır çölde kamp kurduk ve çekimler yapıyoruz. Sahneler o kadar gerçek çekiliyor ki, vücudumda çok sayıda morluk var. Jackie Chan sette sürekli kek, su ve dondurma dağıtıyor."

Romalı askerlerin M.Ö. 48 yılında Çin’e girişini konu alan ve çekimleri yaklaşık 6 aydır Çin’de devam eden filmin 19 Şubat 2015’te vizyona girmesi planlanıyor. 

Benzer Haberler

icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?