Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute

saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

EN 'CİMRİ' JAGUAR GELİYOR

Yeni Jaguar modeli hem fiyatı, hem de kasası ile ile BMW ve Mercedes'e rakip olacak.



İngilizlerin ünlü lüks markası Jaguar yeni XE modeliyle BMW 3,Audi A4 ve Mercedes C serilerine rakip olacak. Araç bugüne kadar yollara çıkacak en cimri Jaguar modeli ünvanını taşıyacak.

Hintlilerin satın aldığı Jaguar Land Rover ikilisi “ekonomik” atılımlarını sürdürüyor. Şirket önümüzdeki aylarda pazara çıkacak yeni XE modelinde ağırlıklı alüminyum içerik kullanarak bugüne kadarki en yakıt ekonomisine sahip Jaguar modelini lanse edecek.

Yeni Jaguar XE’nin BMW 3 serisi, Audi A4 ve Mercedes-Benz C sınıfına rakip olması hedefleniyor. Otomobilin gövdesinde % 75’ten fazla alüminyum parça kullanılması öngörülmekte. Teknisyenler ilk kez XE modeli için geliştirilmiş RC 575 kodlu yüksek dayanıklı bir alüminyum alaşım kullanılacağını açıklarken aracın arkadan çekişli olacağını da belirttiler.

Marka en 'cimri' Jaguar’ı 8 eylül 2014'te Londra’da görücüye çıkaracak. Aracın fiyatıyla ilgili henüz resmi açıklama yapılmasa da 25,000 (90 Bin TL) ile 30,000 (108 bin TL) sterlin arasında olması öngörülüyor.

Benzer Haberler

icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?