Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute

saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

EYLÜL’DE AVEA İLE YILDIZLAR AÇIKHAVA’DA

Avea ile Yıldızlar Açıkhava’da etkinlikleri BKM Organizasyonu ile Eylül ayında da İstanbul’u renklendirmeye devam ediyor.

Harbiye Açıkhava Tiyatrosu birbirinden değerli isimleri sahnesinde ağırlamaya hazırlanıyor.

   

17 EYLÜL ÇARŞAMBA – SILA
Beşinci stüdyo albümü Yeni Ay'la listelerin zirvesinden inmeyen Sıla, Avea ile Yıldızlar Açıkhava'da konserleri kapsamında BKM organizasyonuyla 17 Eylül'de Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde müzikseverlerle buluşacak.  Sıla, Yeni Ay'ın şimdiden hepsi birer hit olan şarkılarını dinleyicise canlı performansıyla seslendirecek. 

18 EYLÜL PERŞEMBE – ARKADAŞIM HOŞGELDİN
Tolga Çevik “Arkadaşım Hoşgeldin” gösterisiyle 18 Eylül'de Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde yine yüzde yüz doğaçlama performansıyla sahnede olacak.

20 EYLÜL CUMARTESİ – İLHAN İREM
Türk müziğinin sevilen ismi İlhan İrem, BKM organizasyonuyla 20 Eylül'de Avea ile Yıldızlar Açıkhava'da konserleri kapsamında Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde müzikseverlerle buluşuyor. İlhan İrem, nadir olarak verdiği her biri değişik konseptlerdeki konserlerinden biri ile 20 Eylül 2014 Cumartesi günü Harbiye Açıkhava Tiyatrosu sahnesinde gönül kapılarını açıyor.

21 EYLÜL PAZAR – GÜLDÜR GÜLDÜR
Ekranların beğenilen gösterisi Güldür Güldür, sevenleri ile buluşmaya Avea ile Yıldızlar Açıkhava’da kapsamında 21 Eylül'de Harbiye Cemil Topuzlu Sahnesi'nde devam ediyor.
Güldür Güldür ekibi birbirinden eğlenceli skeçleri ve sürprizleriyle, , aileden aşka, şöhretten teknolojiye, futboldan arkadaşlığa, birçok konuya yine kendi mizah anlayışları sahnede olacak!

22 EYLÜL PAZARTESİ – GÖKSEL
Türk pop müziğinin önemli isimlerinden Göksel, Avea ile Yıldızlar Açıkhava'da konserleriyle 22 Eylül'de Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde sevenleriyle buluşuyor. Son albümü Bende Bi’ Aşk Var ile, geçtiğimiz yılın "En İyi Kadın Şarkıcısı" ve “En İyi Albüm” ödüllerini alan, Türk pop müziğinin önemli kadın yorumcu ve şarkı yazarlarından Göksel, 22 Eylül’de BKM organizasyonu ile Harbiye Açıkhava’da çok özel bir konsere imza atacak! Albümün dördüncü video klip şarkısı Aşkın Yalanmış ile müzik listelerinde üst sıralardaki yerini koruyan başarılı sanatçı, bu gece için eski ve yeni şarkılarının yer aldığı çok özel bir repertuarla hayranlarıyla buluşacak.

24 EYLÜL ÇARŞAMBA – NECO 50.YIL KONSERİ
Neco, 50 yıllık müzik hikayesini BKM organizasyonuyla, "Avea ile Yıldızlar Açıkhava’da" etkinliklerinde 24 Eylül akşamı Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde özel bir sahne şovuyla kutlayacak. Neco'nun müzikallerden dizilere, film müziklerinden kendi şarkılarına, 50 yıla yayılan yerli yabancı eserlerle bezeli hikayesi, Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde ünlü konuklarla renklenecek. Garo Mafyan yönetiminde, Türkiye'nin en ünlü müzisyenlerinden oluşan dev orkestra ile beraber sahnede Neco'ya, Ajda Pekkan, Kenan Doğulu, Yalın, Nükhet Duru, Emre Altuğ gibi sürpriz isimler, sürpriz performanslarıyla eşlik edecek.

25 EYLÜL PERŞEMBE – ZİYNET SALİ & DESPİNA VANDİ
Akdeniz'in büyülü iki sesi Ziynet Sali ve Despina Vandi, 25 Eylül'de BKM organizasyonu ile Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde! Şarkılarıyla olduğu kadar, zengin sahne şovlarıyla hazırladığı konserlerle büyük beğeni toplayan Türk popunun en sıcak sesli yorumcularından Ziynet Sali; Yunanistan'ın ülkemizde de çok sevilen yıldızı Despina Vandi ile Harbiye Açıkhava sahnesinde muhteşem bir konsere imza atacak. Ziynet Sali ve Despina Vandi, 25 Eylül Perşembe akşamı İstanbullu müzikseverlere Harbiye'de Türkçe–Yunanca hazırladıkları repertuvar ile unutulmaz bir gece yaşatacak. BKM organizasyonu ile gerçekleşecek konserde, romantik şarkıların yanı sıra eğlence de tüm coşkusuyla yaşanacak. Geceye özel hazırlanan sahne şovu ise izleyenlere unutulmaz dakikalar yaşatacak.

26 EYLÜL CUMA – ATA DEMİRER
Ata Demirer'den Alaturka albümüne özel ilk konser, 26 Eylül'de Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde! "Ata Demirer Alaturka" albümüyle büyük ilgi gören Ata Demirer, "ilk" konseri için gün sayıyor! Demirer, konserine albümünde olduğu gibi şef Taşkın Sabah'ın yönetiminde hazırlanıyor. BKM organizasyonuyla "Avea ile Yıldızlar Açıkhava'da" etkinlikleri kapsamında gerçekleşek konserde Ata Demirer, albümündeki parçaların yanı sıra başka alaturka şarkıların da yer aldığı bir repertuvar hazırlıyor. Konserde Ata Demirer'e, albümünde olduğu gibi birbirinden ünlü isimlerden oluşan bir orkestra eşlik edecek. Seyircisi ile ilk kez tamamı şarkılardan oluşan bir program ile buluşacak olan Ata Demirer, yer yer küçük hikayeleriyle de renklendireceği, müzik dolu bir geceye hazırlanıyor.

30 EYLÜL SALI – SELÇUK BALCI
Karadeniz müziğinin genç temsilcisi Selçuk Balcı, 30 Eylül'de Harbiye Açıkhava'da Karadeniz rüzgarı estirecek. Kendi bestesi Deniz Üstünde Fener ile kalplere yerleşen Selçuk Balcı, bu gece kemençesi ve orkestrası ile izleyenleri coşturacak. Yeni nesil Karadeniz müziğinin en sevilen isimlerinden Balcı, konserde özel konukları ve sürprizleriyle müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak. BKM organizasyonu ile 30 Eylül'de gerçekleşecek konser Avea ile Yıldızlar Açıkhava'da konserleri kapsamında gerçekleşecek

Benzer Haberler

icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?