Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute

saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

YOK ÖYLE KARARLI ŞEYLER

Y.Ö.K.Ş ŞARKI SERGİSİ "Albüm Lansmanı" 19-21 Eylül Karaköy Külah

2 sene önce "şarkı çizip resim çalan bir topluluk" olarak hayatımıza girdi "Yok Öyle Kararlı Şeyler". İlk profesyonel albümlerini de geçtiğimiz 23 Nisan'da Funorg etiketiyle yayınladılar.

Gündelik temalı, mizahi konseptli, yeri geldiğinde çok ciddi mesajlar da içeren, her dinlediğimizde başka bir yönünü keşfettiğimiz şarkılar üretiyorlar. Sarılınca geçecek mevzular ile günümüzde sıkça karşımıza çıkan "Nefret Söylemi" jargonuna alternatif bir çözüm getirirken solda bekleyen yürüyen merdiven teyzesine de sitemlerini dile getiriyorlar.

Indie Rock müziğe yerel uyarlama getiren "Yökş" yeni albüm lansmanına da çok farklı bir konsept ile hazırlanıyor. Alanında tanınmış illüstrasyon sanatçılarıyla hazırladıkları lansmanda şarkılarını tablolarda izlerken, bir yandan da dinleme şansı bulacağız. Yani bize bir nevi resim dinleme tecrübesi vaad ediyor Yökş Belediyesi! Alışıldığı gibi "ayıp olmasın" diye bir mekanda toplanmış kalabalıkla yapılan bir lansmana tercih ettikleri bu yöntem hem çok konuşulacak hem de katılımcılar için unutulmaz bir deneyim olacağa benziyor.

Benzer Haberler

icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?