Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute

JoyTürk
saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

GOOD MUSİC IN TOWN KONSERLERİ

Dünyaca ünlü sanatçılar “Good Music In Town Konserleri” kapsamında Ekim ve Kasım aylarında İstanbullu sanatseverlerle bir araya gelecek.



Dünyanın en eğlenceli A Capella grubu The Voca People 15 Ekim’de İstanbul’da
“Good Music in Town” konsepti çerçevesinde İlk olarak, tüm dünyada kapalı gişe gösteri yapan A Capella grubu The Voca People, 15 Ekim’de Black Box İstanbul’da İstanbullu sanatseverler buluşacak. Vokal sesleri ve A Capella'yı modern beat-box ile harmanlayan grup; Lady Gaga, Beatles, Adele, Queen, Maroon 5, Michael Jackson gibi pop sanatçılarının şarkılarının yanı sıra The Godfather, The Pink Panther, Mission Impossible gibi film müzikleri ve Beethoven'dan Tchaikovsky'e Klasik Müziğin en önemli eserlerini de muhteşem bir performansla İstanbullu müzikseverle 15 Ekim’de buluşmaya hazırlanıyor. 



Dünyanın en ünlü sopranosu Sarah Brightman 9 Kasım’da İstanbul’da
Dünyaca ünlü opera baladlarını, klasik müzik eserlerini kendine özgü bir yorumla sanatseverlerle buluşturan, İngiliz soprano, aktris, şarkı sözü yazarı ve dansçı Sarah Brightman  “Good Music In Town” konsepti çerçevesinde 9 Kasım’da Ülker Sports Arena’da İstanbullu müzikseverlerle bir araya gelecek.



''En İyi Caz Vokal Albüm'' dalında 2011 Grammy ödülünü alan Dee Dee Bridgewater 21 Kasım’da İstanbul’da
Caz klasiklerini, alışılmış standartların dışında, kendine özgü yorumuyla seslendirerek günümüzün en üst düzey caz vokalistleri arasında yer alan Dee Dee Bridgewater, şarkılarını 21 Kasım’da  Zorlu Center PSM’de İstanbullu caz tutkunlarıyla paylaşacak.



André Rieu yeni şovuyla yeniden İstanbul’a geliyor
Dünyanın tüm müzik otoritelerince bu yüzyılın en önemli müzisyenlerinden biri kabul edilen André Rieu, geçen yıl tüm biletleri aylar öncesinden tükenen Kasım ayındaki muhteşem konserinin ardından sürprizlerle dolu yeni şovuyla 2014 Dünya Tur’u kapsamında bir kez daha İstanbul’a geliyor. “Valslerin Kralı” André Rieu, 2014 Dünya Tur’u kapsamında 27 Kasım’da Sinan Erdem Spor Salonu’nda ve 29 Kasım’da Ülker Sports Arena’da iki özel konser ile sevenleriyle buluşacak.

Benzer Haberler

icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?