Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute

saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

BEAUTY AND THE BEAST

Disney ile Broadway’in Ödüllü ve Orijinal Beauty & The Beast Müzikali ilk kez İstanbul’da Zorlu Center PSM Sahnesinde!



Yönetmenliğini Rob Roth'un, koreografisini ise Matt West'in üstlendiği, klasik bir aşk hikayesini unutulmaz karakterler, muhteşem bir set ve kostümlerle tamamlayan, Disney’in en iyi müzikal dalında Tony ve Olivier  ödüllü müzikali Beauty and The Beast, 20. yılı onuruna düzenlenen özel turnenin ilk durağında Zorlu Center PSM’de sahne alıyor. En uzun süreli ve en çok hasılat yapan Broadway gösterileri arasında yerini alan  ve orjinal yaratıcı ekibinin yeniden bir araya gelmesiyle turneye hazırlanan Beauty and the Beast  8 – 26 Ekim tarihleri arasında İstanbullularla buluşacak.

Düşmanları tarafından tuzağa düşürülerek büyü ile lanetlenen genç prens Beast ile taşrada yaşayan güzeller güzeli Belle’in hikayesini muhteşem bir performansla sahneye taşıyan, Broadway’in en uzun soluklu ve en çok hasılat yapan müzikali Beauty and the Beast İstanbul’da hayranlarıyla buluşuyor. Büyüden kurtulup yeniden bir prens olabilmesi için kalbini aşka açmayı ve sevebilmeyi öğrenmesi gereken Beast ile güzelliği dillere destan Belle’in aşkını göz alıcı kostümler ve unutulmayacak bir sahne performansıyla izleyiciye sunan Beauty and The Beast 8 – 26 Ekim tarihleri arasında Zorlu Center PSM’de sahne alacak.

Sahnedeki 20. Yılı onuruna düzenlenen dünya turnesinin ilk ayağı: Zorlu Center PSM!
Disney Theatrical Productions, NETworks ve Broadway Entertainment Group tarafından sahnedeki 20. yılı onuruna dünya turnesine çıkacağı duyurulan, Broadway’in uzun soluklu müzikali Beauty and the Beast; Kazakistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Singapur, Filipinler, Tayland ve Endonezya da dahil olmak üzere 12’den fazla ülkeyi gezeceği turnesinin ilk ayağında İstanbul’da  Zorlu Center PSM’de sahne alacak.

Orijinal yaratıcı ekibin bir araya gelmesiyle yeniden sahnede...
Orijinal Broadway yaratıcı ekibinin yeniden bir araya gelmesiyle çıkacağı dünya turnesine hazırlanan Beauty and the Beast’in yönetmenliğini  Rob Roth, koreografisini ise Matt West üstleniyor. Müzikalin kostüm tasarımı Tony Award® sahibi Ann Hould-Ward, ışık tasarımı Natasha Katz, sahne tasarımı Stanley A. Meyer, ses tasarımı John Petrafesa Jr. ve müzik süpervizörlüğü ise Michael Kosarin tarafından gerçekleştiriliyor. 

Oyunun müzikleri Küçük Deniz Kızı, Aladdin ve Karmakarışık’ın da bestelerini yapan  Alan Menken’a, sözleri ise yine Küçük Deniz Kızı ve Aladdin’in söz yazarı Howard Ashman ile  Aslan Kral ve Jesus Christ Superstar’ın yazarı  Tim Rice’a ait. Müzikalin senaryosu ise Aslan Kral, Alice Harikalar Diyarında ve Malefiz filmlerinin senaristi Linda Woolverton tarafından yazıldı.

Benzer Haberler

icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?