Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute

saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

GTA V’E FPS ÖZELLİĞİ Mİ GELİYOR?

"Grand Theft Auto V'i PS3 veya Xbox 360'tan, PS4, Xbox One ve PC versiyonuna yükseltirken, ne gibi değişiklikler göreceğim?"



Yaklaşık bir yıl önce eski nesil oyun konsolları Playstation 3 ve Xbox 360 için çıkışını gerçekleştiren aksiyon GTA V, bilmiş olduğunuz gibi 18 Kasım tarihinde Xbox One ve PS4, 27 Ocak tarihinde ise PC platformu için raflardaki yerini tekrardan alacak. Birçok GTA oyuncusunun zaten PS3 ve Xbox 360'ta bitirmiş oldukları oyun, bazı oyuncular tarafından aynı şeyleri sunuyor olmasıyla eleştirmişti.

GTA 5 hakkında gün yüzüne çıkan yeni oyun bilgilerine bakılacak olursa, GTA V'in yeni sürümünde, oyunu bitirmiş olan oyuncular için de özel bir şeyler yer alacak. Bir GTA V oyuncusu tarafından sorulan "Grand Theft Auto V'i PS3 veya Xbox 360'tan, PS4, Xbox One ve PC versiyonuna yükseltirken, ne gibi değişiklikler göreceğim?" sorusuna, oyunun yapımcısı Rockstar tarafından verilen cevaba bakacak olursak gerçekten yepyeni şeyler göreceğiz gibi. Cevapta önceki günlerde duymuş olduğumuz yenilikleri tekrarlayan Rockstar yetkilisi, GTA V'in PC ve yeni nesil konsol sürümlerinde video editörü yer alacağını belirtti ve devam etti; Elden geçirilmiş karakter seçim ekranı, PS3 ve Xbox 360'tan karakterlerini taşıyanlara ücretsiz silah ve garaj, GTA Online için hayvanlar, Tüm detaylarıyla aracın içerisini gösteren yepyeni bir birinci kişi (first person) modu, Yeni easter egg'ler ve hikaye modu için rastgele etkinlikler, Yeni hayvanlar, Araç dışarısında ayaktayken de kullanılabilen birinci kişi modu.

Benzer Haberler

  • EMRAH MÜZİĞİ BIRAKIYOR!
    Oyun HaberlerıEMRAH MÜZİĞİ BIRAKIYOR!Bodrum’a yerleşen şarkıcı Emrah ile eşi Sibel Erdoğan, önceki akşam bir mekanda arkadaşları ile buluştu.
    EMRAH MÜZİĞİ BIRAKIYOR!
  • PROJECT CARS YİNE Mİ ERTELENDİ?
    Oyun HaberlerıPROJECT CARS YİNE Mİ ERTELENDİ?Yeni nesil konsollar haricinde PC ve Wii U için de piyasaya sürülmesi planlanan araba yarışı oyunu Project Cars’ın bir kez daha ertelendiği açıklandı.
    PROJECT CARS YİNE Mİ ERTELENDİ?
  • MSTAR’DA HARCAYAN KANATLANIYOR
    Oyun HaberlerıMSTAR’DA HARCAYAN KANATLANIYOR13- 14- 15 Mart tarihlerinde geçerli Harca Kazan fırsatı kanatlandırıyor!
    MSTAR’DA HARCAYAN KANATLANIYOR
  • DÜNYA KURT HAFTASI WOLFTEAM’DE KUTLANIYOR
    Oyun HaberlerıDÜNYA KURT HAFTASI WOLFTEAM’DE KUTLANIYORDünya Kurt Haftası'na özel etkinlikler Wolfteam’de seni bekliyor Wolfteam’ci!
    DÜNYA KURT HAFTASI WOLFTEAM’DE KUTLANIYOR
  • WARCRAFT III’ÜN REMAKE’İ GELİYOR
    Oyun HaberlerıWARCRAFT III’ÜN REMAKE’İ GELİYORBlizzard’ın efsane serisi Warcraft en son 2002 yılında Warcraft III: Reign of Chaos ile oyuncularla buluşmuştu.
    WARCRAFT III’ÜN REMAKE’İ GELİYOR
  • DRAKENSANG ONLİNE TARİHİNİN EN KAPSAMLI İÇERİK GÜNCELLEMESİNDE NELER VAR?
    Oyun HaberlerıDRAKENSANG ONLİNE TARİHİNİN EN KAPSAMLI İÇERİK GÜNCELLEMESİNDE NELER VAR?Ödüllü aksiyon RPG ve MMO oyunu Drakensang Online, tarihindeki en kapsamlı içerik güncellemesinin hazırlıklarını sürdürüyor.
    DRAKENSANG ONLİNE TARİHİNİN EN KAPSAMLI İÇERİK GÜNCELLEMESİNDE NELER VAR?
icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?