Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute

saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

ÖZCAN DENİZ ZENGİN DEĞİLSE DİZİ TUTMUYOR!

Ünlü oyuncunun dizileri, 'romantik ve güçlü ağa' fenomeninin hiç ölmeyeceğini gösteriyor.



Özcan Deniz,
bu günlerde yeni dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün ile gündemde. İlk bölümünden itibaren internetin en çok arananları listesine girmeyi başaran dizi, bir süredir sinemaya yoğunlaşıp ekranan ara veren Özcan Deniz hayranlarını da sevindirdi.

Dizi, Antakya’lı köklü Yörükhan Ailesi ile sıradan tarım işçisi genç bir kızın, kaderin çizdiği yönde kesişen yollarını ve bu kesişmenin hayatlarında yaratacağı fırtınaları konu alacak. Dizinin özelliği ise Deniz'i yine güçlü, zengin bir ailenin erkek evladı olarak karşımıza çıkarması.

Bunu neden mi söylüyoruz? Özcan Deniz'in özellikle de reyting rekoru kıran dizilerine baktığımızda karşımıza genelde hep romantik, zengin ve güçlü erkek figürü çıkıyor. Biz de hazır yine böyle bir dizi varken, Deniz'in dizi kronolojisini bir hatırlatalım dedik.

İşte karşınızda bazılarını çok iyi bildiğiniz, bazılarını ise belki de tamamen unuttuğunuz dizileriyle Özcan Deniz...

1. Yalan (1997, Kanal D)

Özcan Deniz'in başrollerini Esin Moralıoğlu ve Suna Yıldızoğlu ile paylaştığı dizi, 1997 yılında yayınlandı. Fakir bir köy delikanlısı olan Hasan, bütün hayali arkadaşı gibi Fransa'’da yaşamakken İstanbul'da tıkılı kalıyordu. Mecburen İstanbul'’da kalan Hasan'ın kendine yeni bir hayat kurma hikayesi anlatılıyordu.




2. Aşkın Dağlarda Gezer (1999, TGRT)

Özcan Deniz'in başrollerini Şevval Sam ve Fikret hakan'la paylaştığı dizi, Zilan ve Baran aşireti arasında kökü yüzyıllar öncesine dayanan bir kan davası içinde yaşanan aşkı anlatıyordu. Zilanların oğlu Zal (Özcan Deniz), öldürülen ağabeyi Reşo’nun dul eşi Heval’le isteği dışında evlenmeye zorlanan Zal, bir gün Zal, kan davalısı olduğu aşiretin kızı Kajal’la karşılaşınca büyük aşk hikayesi de başlıyordu.




3. Asmalı Konak (2002, atv)

Asmalı Konak ise, 2002 ile 2003 yılları arasında atv'de yayınlanan ve Özcan Deniz'in büyük çıkışını yaptığı diziydi. İstanbullu bürokrat bir ailenin kızı Bahar ile Kapadokyalı gelişmiş, aynı zamanda da geleneklerine bağlı köklü bir ailenin varisi Seymen'in aşkını anlatıyordu. Dizi finalini yaptıktan sonra sinema filmi de çekildi.




4. Haziran Gecesi (2004, Kanal D)

Haziran Gecesi, başrollerini Naz Elmas, Özcan Deniz ve Nebahat Çehre'nin paylaştığı, 62 bölümlük bir diziydi. Gerçek olaylara dayanan bir hikayeden yola çıkılarak senaryolaştırılan dizi, yayınlandığı dönemde reyting rekorları kırmayı başarmıştı. Dizide politik entrikalar, zengin aileler ve fakir kız vardı.




5. Kader (2007, Star TV)

Başrollerinde Özcan Deniz, Mustafa Uğurlu ve Birce Akalay'ın olduğu dizi, Deniz'in diğer dizilerine göre sönük kaldı. Ali Asyalı ve ailesi Türkiye ve Ortadoğu’daki inşaat sektörünün önde gelen isimlerinden biridir. Suriye’nin Halep şehrinde, Abdülmecit Halabi ile ortaklık kuran aile işin başına Ali’yi ve kuzeni Cem’i gönderir.Ali'nin, Abdülmecit’in yeğeni Lamia ile tesadüfler sonucu karşılaşmasıyla da dizinin hikayesi başlar.




6. Aşk Yakar (2008, Kanal D)

Meltem Cumbul, Uğur Polat, Ece Sukan, Ruhi Sarı gibi isimlerle kamera karşısına geçen Özcan Deniz, bu dizide şöhretin ve aşkın çelişkileriyle boğuşuyordu. Ancak dizi, beklentileri karşılayamamıştı.




7. Samanyolu (2009, atv)

Samanyolu, 1989 yılında TRT 1'de yayımlanmış Kartal Tibet'in yönetmenliğini üstlendiği, Kerime Nadir'in eserinden televizyona uyarlanmış olan diziydi. Dizi de Nejat (Özcan Derniz) ve üvey teyze kızı Zülal'in (Vildan Atasever) itiraf edemedikleri aşklarının pençesinde kıvranışları anlatılıyordu. Ancak bu da beklenen ilgiyi göremedi.




8. Bir Zamanlar Osmanlı (2012, TRT-1)

Osmanlı İmparatorluğunda Patrona Halil İsyanı'nı anlatan tarihi dizinin 2. sezonunda dahil olan Özcan Deniz de diziyi kurtaramadı ve reytinglerin yetersizliği nedeniyle dizi 20. bölümünde yayından kaldırıldı.




9. Karagül (2013, Fox)

Başrollerinde Ece Uslu, Özcan Deniz, Mesut Akusta, Hilal Altınbilek ve Şerif Sezer'in olduğu dizi, yayınlandığı ilk zamanlarda 3-4 gibi reyting puanı alırken sonraki bölümlerde reyting puanı 8'e kadar çıktı.




10. Kaderimin Yazıldığı Gün (2014, Star TV )

Başrollerinde Özcan Deniz, Hatice Şendil, Begüm Kütük Yaşaroğlu ve Gürbey İleri'nin olduğu dizi henüz ikinci bölümü yayınlandığı halde hem reyting rekortmeni oluyor, hem de adından söz ettiriyor.



Benzer Haberler

icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?