Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute

JoyTürk
saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

NASTASSJA KİNSKİ'NİN MALATYA'DA İŞİ NE?

Evet, bir dönemin seks sembolü Malatya'ya geliyor.



Dünyaca ünlü Alman oyuncu Nastassja Kinski'nin Malatya'ya geleceğini duyanlar, "Malatya'da ne işi var?" diye sormaya başladı. Cevap çok basit, biz farkında olmasak da, Malatya'da son beş yıldır, dünyaca ünlü isimlerin katıldığı bir film festivali düzenleniyor ve Kinski de, festivalin bu yılki 'onur konuğu' olacak.

5'inci Malatya Uluslararası Film Festivali'nde 'Tess' ve 'Paris, Texas' filmleri ile tanınan Alman oyuncu Nastassja Kinski,festivalin Onur Konuğu olarak Malatya’ya gelecek.

1979 yılında rol aldığı 'Tess' filmi ile Altın Küre Ödülüne sahip olan başarılı oyuncu 1984 yılında rol aldığı 'Paris, Texas' filmi ile de hafızalara kazınırken pek çok ödülün sahibi oldu.

Kinski, Salı günü saat 11.00’de düzenlenecek basın toplantısı ile soruları yanıtlayacak ve 27 Kasım akşamı Malatya Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Festival Ödül töreninde ödülünü aldıktan sonra Malatya’dan ayrılacak.

Festival kapsamında 27 Kasım perşembe akşamına kadar, 130’a yakın filmin gösterimi, sergiler, söyleşiler ve atölye çalışmaları yapılacak.

Benzer Haberler

icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?