Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down
icon_player_favorite
JoyTürk
Leyla
Ragib Narin

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute
Leyla Ragib Narin

JoyTürk
Leyla
Ragib Narin
saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

BLAM! / 29 KASIM - 7 ARALIK 2014

Sıradışı bir komedi, aynı zamanda özel efektlerle sizi şaşırtacak kadar da çılgın bir gösteri: ‘BLAM!’ Zorlu’da.

Dört memur sıradan bir ofisi, uzaylılar, süper kahramanlar ve beyaz perdenin klasikleşmiş kötü adamlarının işgal ettiği bir dünyaya nasıl dönüştürür? Die Hard ile The Office dizilerinin karışımı aksiyon ve komediyi nefes kesen bir performansla birleştiren BLAM!, Zorlu sahnesinde İstanbullulara yepyeni bir deneyim yaşatacak.
Çalışma hayatının sıradanlığında boğulan dört memurun, sınırsız hayal güçleriyle bambaşka bir dünyaya dönüştürdükleri ofislerinde geçen, komedi ve aksiyonu akrobasi ve sözsüz tiyatro ile birleştiren BLAM!, 29 Kasım-5 Aralık tarihleri arasında Türkiye’de ilk kez Zorlu sahnesine konuk olacak.

Sıradan bir ofis, olağanüstü bir dünyaya dönüşürse
Dört dahiyane memur, sabahtan akşama kadar süren dayanılmaz sıkıcı mesai saatlerinden bir kaçış yolu ararken gündelik hayatın sil baştan oluşturulduğu, hayal ürünü bir oyun yaratır. Bu ilginç fikirden doğan kahkaha ve enerji dolu BLAM!'de sıradan bir işyeri, çalışanların sevdikleri filmlerden sahneler canlandırdıkları, uzaylılar, süper kahramanlar ve beyaz perdenin klasikleşmiş kötü adamlarının işgal ettiği bir dünyaya dönüşüyor. Kalemler, defterler, not kağıtları havada uçuşuyor, BLAM! ile izleyicileri, adrenalinin doruğa çıktığı, heyecan ve kahkaha dolu bir performans bekliyor.

Komedi, aksiyon ve akrobasi bir arada!
Tüm yaş aralığındaki tiyatroseverlere yepyeni bir gösteri deneyimi sunan BLAM!, yaratıcıları Neander ekibi tarafından “Die Hard'ın The Office ile kesişimi” olarak tarif ediliyor. Komedi ve aksiyonu akrobasi ve sözsüz tiyatro ile birleştiren BLAM!, 29 Kasım-7 Aralık tarihleri arasında Türkiye’de ilk kez Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi Drama Sahnesi’nde izleyicilerle buluşacak.

Bilet satın almak için tıklayın.

Benzer Haberler

icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?