Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute

saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

FALINDAN HAPİS CEZASI ÇIKTI!

Günün en tuhaf haberi İstanbul'da bir falcıdan!



"Falanca kafedeki filanca falcı çok iyi bakıyormuş, geçen bir arkadaşıma demiş ki...", "Aaa fal baktırmak istiyorum, bu iş böyle olmayacak, çok merak ediyorum"... gibi cümleleri şu son dönemde duymayan yoktur herhalde. Eskiden arkadaş sohbetlerinde kahveler bitince, eğlencesine ya da sıkıntıdan kapatılan fincanlara, uzun bir süredir fal kafeler bakıyor.

İstanbul'da özellikle de Taksim'de, bir çok kafenin ismi ünlü olmuştur bu yüzden. İşte bu fal kafelerden birinde, fal bakan 37 yaşındaki Arzu Başoğlu ile ilgili bu haber.

Tanık olarak ifadesine başvurulan bir davada, meslek olarak 'fal baktığını' söyleyince, 1925'te yürürlüğe giren 677 sayılı tekke ve zaviyelerin kapatılmasına ilişkin kanun kapsamında 3 aydan az olmamak üzere hapis cezası istemiyle dava açıldı Arzu Başoğlu hakkında.

Anadolu Ajansı'nın verdiği habere göre, müşterileri arasında bir çok avukat, hakim ve savcının da olduğunu söyleyen Başoğlu, "Her yerde kahve falı var. Kahve falı adeta ruhsal bunalımda olan insanların kendilerini tatmin etme yöntemi. Konuşma isteği duyanlar kahve falı baktırıyor. Bu, insanları kandırmak için yapılan bir şey değil" diye konuşsa da; hakim kararını vermiş ve hapis istemiyle dava açılmış bile.

Ne diyelim, 'fala inanma falsız da kalma' sözünün pabucunu dama attıracak kadar ilginç bir haber bu. "Falcının falında hapis çıktı" yorumları da cabası...

Benzer Haberler

icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?