Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute

JoyTürk
saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

İRAN'IN İLK VAMPİR FİLMİ

İran sinemasının ilk vampir filmi A Girl Walks Home Alone At Night geliyor!

İran sinemasının ilk vampir filmi olan “A Girl Walks Home Alone at Night”, Türkiye’de ilk kez !f İstanbul’da gösterilecek. Kısaları bol ödüllü Ana Lily Amirpour’un ilk uzunu olan film, İran’daki Bad City adlı çivisi çıkmış bir hayalet kasabaya yeni gelmiş gizemli bir kadının hikâyesini anlatıyor.

Western ve vampir türlerini karıştırıp sonunda etkileyici bir aşk filmine dönüşen “A Girl Walks Home Alone at Night”, stilistik olarak Jean Vigo, Jean Cocteau, Luis

Bunuel gibi yönetmenlerin filmleriyle, konusuyla da kült İsveç vampir filmi “Let the Right One In/Gir Kanıma”yla karşılaştır

ılıyor. Siyah beyaz çekilen film aynı zamanda, estetiği ve ustaca tasarlanmış sahneleriyle David Lynch dünyasının garip gerçeküstücülüğünü ve Sergio Leone filmlerinin kaynayan gerginliğini bir araya getirdiği yorumlarıyla karşılanıyor.

The New York Times’ın “Pers usülü rock’n roll”, Hollywood Reporter’ın “Muhteşem” olarak tanımladığı “A Girl Walks Home Alone at Night”, dünyadaki ilk gösterimini Sundance’te yaptı ve gösterildiği her festivalde heyecanla karşılandı.

Benzer Haberler

icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?