Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute
Deli Gökhan Türkmen
Derin bir nefes çek içine
Bu belki de senin en son şаnsın
Yаrın yokmuş gibi yаşа in derine
Her şeyi bırаk kаlsın yerinde

Güzel

Bu susmаlаr yаsаk
Sebebi çok uzаk
Gerçek durаn yаlаn dolаnlаr

Tаbi ilk günden beri
Ruhum hep serseri
Bence yormа kendini
Soldurmа rengini

Tаbi ilk günden seni
Tаmаm аmа gönderemem geri
Esir edemem bendimi
Tаnışаlım mı selаm ben deli

saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

WOLFTEAM’DE ATEŞ VE BARUT ZAMANI!

2009 yılından başlayan ve bugün Türkiye’nin en büyük MMOFPS oyunu olan Wolfteam’de Av Mevsimi sona erdi.

Wolfteam’in bu zamana kadar yaptığı en büyük güncellemelerden biri olan Ateş ve Barut yaması 12 Aralık tarihinde nihayet oyuncularla buluştu. Yeni haritalar, silahlar ve karakterlerle mücadeleyi daha da kızıştırıcak olan bu güncelleme ile Wolfteam oyuncularını yepyeni deneyimler bekliyor.

Av Mevsimi’nin sona ermesinin ardından Wolfteam ekibi logoda da Ateş ve Barut’a yakışır bir değişikliğe gitti. Sadece bir slogan değişikliği gibi görülmemesi gereken bu değişim, Wolfteam’in yeni çehresini hepimize tüm detayları ile de gösteriyor. Yıllardır süre gelen Wolfteam logosunun karakteristik özellikleri ve hatları değiştirilmeden, Ateş ve Barut’a uygun bir şekilde yeniden tasarlanan bu logo, ihtişamı ve görüntüsüyle oyunculardan da tam not aldı.

Wolfteam’in en güçlü karakterleri olarak bilinen ve oyuncular tarafından da en çok tercih edilen Christopher Smith ve Pedro Gomes karakterlerinin pabucu, Ateş ve Barut yaması ile birlikte gelen Ateş ve Barut karakterleri ile dama atılacak gibi gözüküyor. Hem ihtişamlı görüntüleri hem de güçleri ile Wolfteam oyuncularının yeni gözdesi olması işten bile değil.



Ateş ve Barut yaması ile yeni haritaların geldiğini söylemiştik. Yıllardır süre gelen Hangar haritası şimdi karanlığa gömülüyor. Haritanın genel hatlarında çok büyük değişiklikler yapılmamış. Fakat gece ve dolunay ögeleri, oyunun adına yakışır nitelikte. Şimdi kurtların savaşı daha da kızışacak gibi gözüküyor.

Bir diğer harita ise Pain Labr. 2. Yepyeni bir tasarıma sahip olan bu harita, Ateş ve Barut yamasının en beğenilen haritalarından biri olacağına kesin gözü ile bakılıyor. Modern bir görünüme sahip olan Pain Labr. 2’de bakalım mücadelenin ateşi daha ne kadar alevlenecek?

Belki de bu yama ile birlikte gelen en önemli gelişmelerden biri de herkesin merakla beklediği gibi silahlar. Gücünüzün simgesi haline gelecek olan bu silahlar ezber bozacak. Şuan “RPZ-7” adı ile oyunda bulunan, klasik bir bazuka gibi görünün fakat adeta bir kurt savar olan bu silah çok canlar yakacak. Diğer bir silah ise “TAB-15”. Hem dürbün hem de ok atabilen bu canavar, Wolfteam dünyasına yeni bir soluk katacak gibi gözüküyor. Ve son olarak yakın dövüşte bıçaktan daha keskin ve kuşkusuz daha güçlü olan silah, Balta.

Wolfteam ekibi, oyuna eklenen ve birbirinden değerli bu üç silahı yepyeni isimlerle oyunda konumlandırmak istiyor. Bunun için düzenlenen bir etkinlik de var. “Wolfteam’de Adını Sen Koy!” Wolfteam oyuncularının isim önerilerini toplayacak olan ekip, yaptıkları etkinlik ile yaratıcı olanları değerlendirecek. Birinci seçilen önerilerin sahipleri ise, o eşyanın 30 günlüğüne sahip oluyor olacak. Wolfteam dünyasında önerisi ve düşüncesiyle kalıcı olmak isteyenlerin gözü kulağı bu etkinlikte olacak gibi duruyor.  Üstelik yaratıcı önerisi ile bu silahlardan birine sahip olmak da cabası. Etkinlik ile ilgili detaylı bilgi almak için: http://joy.ac/WolfteamdeAdiniSenKoy

Ateş ve Barut karakterlerinden yazımızın en başında bahsetmiştik. Tüm bu bilgilerin ışığında iştahları kabaran genç kurtları görüyor gibiyiz. “Her şey iyi güzel, biz bu karakterlere nasıl sahip olacağız?” diyenler buraya kulak verin! 12 Aralık tarihinde gelen yama ile birlikte Ateş ve Barut karakterleri KP dükkanında yerini çoktan aldı. Fakat ufak bir sürpriz de yok değil. Wolfteam’in belki de en ünlü kutularından biri olan Olimpiyat Sandığı’da, Ateş ve Barut karakterlerini sahip olmak isteyenleri dört gözle bekliyor.

Yepyeni bir dönem başlıyor. Devir artık değişiyor! Ateş ve Barut’un ihtişamı, senin gücünün simgesi olmak için çoktan hazır! Peki ya sen?

Benzer Haberler

  • EMRAH MÜZİĞİ BIRAKIYOR!
    Oyun HaberlerıEMRAH MÜZİĞİ BIRAKIYOR!Bodrum’a yerleşen şarkıcı Emrah ile eşi Sibel Erdoğan, önceki akşam bir mekanda arkadaşları ile buluştu.
    EMRAH MÜZİĞİ BIRAKIYOR!
  • PROJECT CARS YİNE Mİ ERTELENDİ?
    Oyun HaberlerıPROJECT CARS YİNE Mİ ERTELENDİ?Yeni nesil konsollar haricinde PC ve Wii U için de piyasaya sürülmesi planlanan araba yarışı oyunu Project Cars’ın bir kez daha ertelendiği açıklandı.
    PROJECT CARS YİNE Mİ ERTELENDİ?
  • MSTAR’DA HARCAYAN KANATLANIYOR
    Oyun HaberlerıMSTAR’DA HARCAYAN KANATLANIYOR13- 14- 15 Mart tarihlerinde geçerli Harca Kazan fırsatı kanatlandırıyor!
    MSTAR’DA HARCAYAN KANATLANIYOR
  • DÜNYA KURT HAFTASI WOLFTEAM’DE KUTLANIYOR
    Oyun HaberlerıDÜNYA KURT HAFTASI WOLFTEAM’DE KUTLANIYORDünya Kurt Haftası'na özel etkinlikler Wolfteam’de seni bekliyor Wolfteam’ci!
    DÜNYA KURT HAFTASI WOLFTEAM’DE KUTLANIYOR
  • WARCRAFT III’ÜN REMAKE’İ GELİYOR
    Oyun HaberlerıWARCRAFT III’ÜN REMAKE’İ GELİYORBlizzard’ın efsane serisi Warcraft en son 2002 yılında Warcraft III: Reign of Chaos ile oyuncularla buluşmuştu.
    WARCRAFT III’ÜN REMAKE’İ GELİYOR
  • DRAKENSANG ONLİNE TARİHİNİN EN KAPSAMLI İÇERİK GÜNCELLEMESİNDE NELER VAR?
    Oyun HaberlerıDRAKENSANG ONLİNE TARİHİNİN EN KAPSAMLI İÇERİK GÜNCELLEMESİNDE NELER VAR?Ödüllü aksiyon RPG ve MMO oyunu Drakensang Online, tarihindeki en kapsamlı içerik güncellemesinin hazırlıklarını sürdürüyor.
    DRAKENSANG ONLİNE TARİHİNİN EN KAPSAMLI İÇERİK GÜNCELLEMESİNDE NELER VAR?
icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?