Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute

JoyTürk
saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

RIP GAMEX CUP ŞAMPİYONU HWA!

Joygame, ilk resmi turnuvasını gerçekleştirdi.



GameX 2014’te katılımcılarını memnun eden Joygame,  4 gün boyunca toplamda 600 TL’lik SteelSeries ekipman ödüllü 27 bireysel turnuva ve 20,000 TL + ekipman ödüllerinin dağıtıldığı ilk resmi turnuvasını gerçekleştirdi.

Türkiye‘nin en iyi 8 e-Sports takımının ağırlandığı RIP GameX Cup turnuvasında ziyaretçiler ve katılımcılar heyecan dolu dakikalara şahit olurken RIP: Final Bullet oyununun şimdiden vazgeçilmez olduğunu kanıtlamış oldu.

Çeyrek finallerde favori takımlar yarı finale rahat bir şekilde geçti ve adlarını yarı fianle yazdırdı. Ayrıca turnuvada Türkiye'de bir ilk gerçekleşti ve bir bayan takımı (Wolfpack) ilk defa profesyonel bir organizasyonda yer aldı. Yarı final maçları HWA – Adeks ve DarkPassage – Wild Fire takımları arasında gerçekleşti. HWA takımı Adeks takımına karşı biraz zorlansa da BurakTolga “Jushey” Meydanoğlu ve Kaan “Fanatic” Bayramoğlu’nun başarılı performansları ile rakibini 2-0 geçerek adını büyük finale yazdırdı.Diğer yarı final mücadelesinde ise kıran kırana heyecan dolu dakikalara şahit olunurken Dark Passage takımı taşköy haritasını 8-3 kazanırken , Wild Fire ekibi santral haritasını 8-6 kazandı ve durumu 1-1 getirerek kazananın büyük finale adını yazdıracağı dökümhane haritasına geçildi.

Dökümhane haritasında Wild Fire takımı daha üstün performans sergilerken maçı 7-4 e getirerek büyük final için sadece 1 rounda ihtiyaçları vardı. DP takımı, geri düştüğü maçta izleyicilere ne kadar tecrübeli bir takım olduklarını tekrardan kanıtlayarak Bora “Maiko” İğci ve Kaan “Mirk” Pelvan başarılı performansları ile skoru 7-7 taşıdı ve maçı uzatmaya taşıdı. Moral bulan Dark Passage takımı, Wild Fire takımını uzatmalarda yenerek HWA ile karşılaşmaya hak kazandı.

Türkiye’nin en büyük 2 e-Spor takımı olarak kabul edılen DP ve HWA takımları karşı karşıyadılar. Fınal mücadelesi 5 haritanın en iyisi yani 3 harita kazananın şampiyonluğunu ilan edeceği sistemde oynanırken, HWA takımı Dökümhane DP takımı ise Taşköy haritalarını seçtiler. HWA ve DP takımları kendı seçtikleri haritaların avantajlarını kullanarak kazanmaasını bildiler ve ü.üncü haritaya geçildi. Santral haritasını kazanan takımın şampiyonluk için büyük avantaj sağlayacağı bu mücadele turnuvanın en heyecanlı dakilarına şahit oldu ve maç sonucu 7-7 eşitlikle sonuçlandı. Tam 5 uzatma sonucunda HWA takımı Dark Passage takımını yenerek seriyi 2-1'e getirdi ve şampiyonluk için önemli bir adım attı. Dark Passage takımı üçüncü haritayı kaybettiği için harita seçmesi gerekiyordu ve HWA takımını yendikleri taşköy haritasına güvenerek tekrardan aynı seçimde bulundular. DP takımı hızlı başladı ve devreyı 5-2 önde kapayarak avantajı ellerine alsalarda HWA takımı Mert “Monster” Kılıcsoy’un üstün performansıyla muhteşem bır geri dönüş sergileyerek Taşköy harıtasını 8-6 kazandı ve RIP GAMEX CUP 2014’ün şampiyonu oldular.

Turnuva Sıralaması
1. HWA Gaming - 12,500 TL
2. Dark Passage eSports Club - 5,000 TL
3. Adeks Gaming Club - 2,500 TL
4. Wild Fire

En değerli oyuncu: Mert “Monster” Kılıçsoy - BenQ 24" XL2420T 3D Led Oyun Monitörü + SteelSeries Siberia Elite Kulaklık

Benzer Haberler

  • EMRAH MÜZİĞİ BIRAKIYOR!
    Oyun HaberlerıEMRAH MÜZİĞİ BIRAKIYOR!Bodrum’a yerleşen şarkıcı Emrah ile eşi Sibel Erdoğan, önceki akşam bir mekanda arkadaşları ile buluştu.
    EMRAH MÜZİĞİ BIRAKIYOR!
  • PROJECT CARS YİNE Mİ ERTELENDİ?
    Oyun HaberlerıPROJECT CARS YİNE Mİ ERTELENDİ?Yeni nesil konsollar haricinde PC ve Wii U için de piyasaya sürülmesi planlanan araba yarışı oyunu Project Cars’ın bir kez daha ertelendiği açıklandı.
    PROJECT CARS YİNE Mİ ERTELENDİ?
  • MSTAR’DA HARCAYAN KANATLANIYOR
    Oyun HaberlerıMSTAR’DA HARCAYAN KANATLANIYOR13- 14- 15 Mart tarihlerinde geçerli Harca Kazan fırsatı kanatlandırıyor!
    MSTAR’DA HARCAYAN KANATLANIYOR
  • DÜNYA KURT HAFTASI WOLFTEAM’DE KUTLANIYOR
    Oyun HaberlerıDÜNYA KURT HAFTASI WOLFTEAM’DE KUTLANIYORDünya Kurt Haftası'na özel etkinlikler Wolfteam’de seni bekliyor Wolfteam’ci!
    DÜNYA KURT HAFTASI WOLFTEAM’DE KUTLANIYOR
  • WARCRAFT III’ÜN REMAKE’İ GELİYOR
    Oyun HaberlerıWARCRAFT III’ÜN REMAKE’İ GELİYORBlizzard’ın efsane serisi Warcraft en son 2002 yılında Warcraft III: Reign of Chaos ile oyuncularla buluşmuştu.
    WARCRAFT III’ÜN REMAKE’İ GELİYOR
  • DRAKENSANG ONLİNE TARİHİNİN EN KAPSAMLI İÇERİK GÜNCELLEMESİNDE NELER VAR?
    Oyun HaberlerıDRAKENSANG ONLİNE TARİHİNİN EN KAPSAMLI İÇERİK GÜNCELLEMESİNDE NELER VAR?Ödüllü aksiyon RPG ve MMO oyunu Drakensang Online, tarihindeki en kapsamlı içerik güncellemesinin hazırlıklarını sürdürüyor.
    DRAKENSANG ONLİNE TARİHİNİN EN KAPSAMLI İÇERİK GÜNCELLEMESİNDE NELER VAR?
icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?