Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute

saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

LOVE LETTERS / 8 OCAK 2015

İki olağanüstü oyuncu, unutulmaz bir eser!

 Dünya’nın ‘Çirkin’ dediği ama bir o kadar da yetenekli  yıldızı Gerard Depardiue , Agathe Natanson ‘Love Letters’ adlı tiyatro oyunu ile 8 Ocak tarihinde ilk kez Zorlu’da!

Fransa’nın dünyaca ünlü iki oyuncusunu aynı sahnede buluşturan Love Letters Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde izleyiciyle buluşuyor. Pulitzer Tiyatro Ödülleri’nde finale yükselen, 30’dan fazla dile çevrilen, daha önce Elizabeth Taylor, Mel Gibson, Kathleen Turner, Sigourney Weaver ve Christopher Walken gibi aktör ve aktristlerin de sergilediği oyunu bu kez Gerard Depardieu ve Agathe Natanson sahneye taşıyor.

Fransa’nın tüm dünyada popüler olmuş önemli aktörlerinden Gerard Depardieu ve Agathe Natanson’un sahneye taşıdığı Love Letters ilk kez Zorlu’da İstanbullularla buluşuyor. Aşkın karşı konulamayan güçlü bağını romantizm yüklü bir dille anlatan oyun, birbirlerinden ayrı geçirdikleri 50 yıl boyunca aşklarını mektuplarla ayakta tutan Andrew Makepeace ve Melissa Gardner arasındaki ilişkiyi sahneye taşıyor. İki aşığın 50 yıl boyunca kopmayan bağlarını uzun bir masanın iki ucunda birbirlerine okudukları  mektuplar, notlar ve kartlarla anlatan hikayenin sonunda Andrew senatör olurken Melissa sanat hayatında aradığı başarıyı yakalayamayarak intihar ediyor.

Daha önce Elizabeth Taylor, Mel Gibson, Kathleen Turner, Sigourney Weaver ve Christopher Walken gibi dünyaca ünlü aktör ve aktristler tarafından da sergilenen bu oyun; 8 Ocak’ta Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde sanatseverlerle buluşuyor.

Uzun bir masanın ucunda iki dev...

Romantik bir aşk hikayesini mektuplarla sahneye taşıyan Love Letters uzun bir masanın iki ucunda oyunculuğun iki devini karşı karşıya getiriyor. Oyundaki iki aşığı Fransa’nın en iyi erkek oyuncu kategorisinde Cannes, Cesar ve Golden Globe ödüllerine sahip dünyaca ünlü aktörü Gerard Depardieu ile Agathe Natanson canlandırıyor.

Yönetmen: Benoît Lavigne
Kostüm: Elisabeth Tavernier
Işıklandırma: Fabrice Kebour
Müzik: Michel Winogradoff

Tarih:  8 Ocak 2015, Perşembe
Bilet satış noktaları: Zorlu Center PSM Gişeleri ve www.zorlucenterpsm.com

Benzer Haberler

icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?