Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute

saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

SMASHED

Zorlu’da eğlence dolu bir gösteri!

 Dans ve Tiyatro’nun bir araya geldiği muhteşem şov

9 jonglör, 80 elma ve 4 tabak takımı ile muhteşem dans ve sahne şovu!

Tarih: 24 - 25 - 29 - 30 - 31 Ocak - 1 Şubat 2015 
Mekan: Zorlu Performans Sanatları Merkezi, Drama Sahnesi

Dünyaca tanınan juggler Sean Gandini ve ritmik jimnastik şampiyonu Kati Ylä-Hokkala tarafından 1992 yılında kurulan Gandini Juggling, ünlü gösterisi “Smashed” ile Zorlu’da!

Kuruluşundan bu yana 40 ülkede 40 binin üzerinde şov ile çağdaş sirk gösterilerinin öncüsü olan Gandini Juggling, 9 jonglör, 80 elma ve 4 tabak takımı ile gerçekleştirdiği dahiyane şovu “Smashed” ile Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde izleyiciyle buluşuyor.

2011’den bu yana dünya turnesinde olan ve 40’ın üzerinde ülkede izleyicilerin hayranlığını kazanan topluluk, jonglörlüğü sanata dönüştürdüğü muhteşem sahne ve dans şovuyla izleyiciyi hem güldürüyor hem de göz alıcı gösterileriyle adeta büyülüyor.

Ünlü Alman koreograf Pina Bausch’un çalışmalarından esinlenerek hazırlanan, komik olduğu kadar sanatsal, radikal derecede avangard “Smashed” 24 Ocak – 1 Şubat tarihleri arasına sahneleniyor.

Bu sömestrin karne hediyesi için en eğlenceli alternatif “Smashed” gösterisi olsun diyorsanız 5’li, 4’lü ve 3 ‘lü aile paketlerini almayı unutmayın...

Tabak, çanak, çaydanlık ve kilolarca elmanın havada uçuştuğu, 40 ülkede çocukların ve ailelerin  favorisi olan “Smashed” sömestri tatilinde karneler için verilebilecek en eğlenceli hediyelerden biri olabilir. Kahkahalarla izleyip, gözlerinize inanamayacağınız Zorlu’da sahnelenecek bu muhteşem şovu kaçırmayın!

Ayrıntılı bilgi için:  www.zorlucenterpsm.com

Benzer Haberler

icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?