Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute

JoyTürk
saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

EV DEĞİL KEDİ CENNETİ

Sahiplendiği 15 kedi için evini oyun cennetine çeviren müteahhitle tanışın.


Banyo ve salondan bir köşe.

ABD'nin Kaliforniya Eyaleti'nde müteahhitlik yapan Peter Cohen, kendi evini bu zamana kadar yaptığı en ilginç ev olarak tanımlıyor. Çünkü onunki ev değil tam bir kedi cenneti. 

Evi ilk satın aldığında kapı önünde dolaşan iki sokak kedisinden birinin trajik bir şekilde hayatını kaybetmesi, Cohen'i derinden yaralamış. Bunun üzerine yakınlardaki sokak kedilerini birer birer eve almaya başlamış ve sonuç olarak bir düzineden fazla ve sayıları hala artmakta olan kedilerle baş başa kalmış.

Durum böyle olunca çılgın fikirlerini hayata geçirmek isteyen Peter Cohen, kedilerin hiç de oralı olmayacağını düşündüğü merdivenleri, spiralleri, tırmanma direklerini yavaş yavaş tasarlamaya ve yerleştirmeye başlamış. Bakmış ki kediler hepsini kullanıyor, o da tasarımlarına daha fazla ağırlık vermiş ve sonunda 40 bin dolar kadar harcama yaptığı evde en huzurlu insan-kedi ortak yaşamını kurmayı başarmış. Şimdi ise kedileri böylesine eğlenceli bir yöntemle, en güzel şekilde meşgul tutan Cohen'e, dünyanın dört bir yanından sevgi mesajları yağıyor.

Benzer Haberler

icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?