Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute

saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

BÜTÜN ÜLKEYİ KARIŞTIRDI

YouTube diplomalı sahte dişçinin itirafları kan donduruyor.



Tayland'da akıl almaz bir olay gerçekleşti. İtiraflarıyla bütün ülkeyi karıştıran 21 yaşındaki Thararat Thaptimtae adlı genç kadının sahte dişçilik yaptığı ortaya çıktı.

Hikayenin buraya kadar olan kısmı normal görünse de, Thaptimtae'nin itirafları hikayeyi korkunç bir şekilde derinleştiriyor. Genellikle öğrencilere ve daha küçük çocuklara diş tedavisi yapan sahte dişçi, polis ifadesine öncelikle meslek lisesi çıkışlı olduğunu söyleyerek başladı. Diş hekimliği üzerine hiçbir eğitim almadığını, diş kliniğinde bir asistan olarak bile çalışmadığını söyledi. Çünkü Thararat Thaptimtae'nin güvendiği kaynak YouTube videolarıydı. Genç kadın, diş düzeltmeyi tamamen Youtube'daki videolardan öğrendiğini itiraf etti. 

Sahte diş hekiminin gençlere özellikle Tayland'da büyük ilgi gören renkli diş teli uyguladığı ortaya çıktı. Tedavi ettiği gençlerden bazılarının derme çatma muayenehanede yapılan uygulamalardan enfeksiyon kapması, sahte dişçiyi ele verdi. Kaldığı yurttaki odasına baskın düzenleyen polis, Thararat Thaptimtae'nin diş düzeltme tedavilerinde kullandığı araç gereçlerine el koydu. 

Benzer Haberler

icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?