Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down
icon_player_favorite
JoyTürk
Delil
Irem Derici

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute
Delil Irem Derici

JoyTürk
Delil
Irem Derici
saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

UÇAK VE DENİZ SEFERLERİ İPTAL!

3 gün sürecek fırtına ulaşıma darbe vurdu! İşte iptal edilen seferler ve beş günlük hava raporu...



Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün kuvvetli lodos uyarısı Türk Hava Yolları'nın 103 seferini iptal ettirmesine neden oldu. Beklenen fırtına nedeniyle Gökçeada ve Bozcaada da 3 gün boyunca deniz seferleri de iptal edildi.

Marmara'da bugün saat 17.00'den itibaren kuvvetli lodos ve yağışın beklenmesi nedeniyle Atatürk Havalimanı'ndan yapılacak seferler için havayolu şirketleri ve Devlet Hava Meydanları İşletmesi önlemlerini aldı. Saatteki hızı 100 km'yi bulacağı kaydedilen lodos uyarısını dikkat alan Türk Havayolları yarın yapacağı iç ve dış hat seferlerinden 103 seferini iptal etti.

Türk Hava Yolları internet sitesinden yolcularına duyuru yaparak iptal edilen seferleri açıkladı. İptal edilen seferleri görmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Çanakkale’de beklenen kuvvetli lodos nedeniyle bugünden itibaren Gökçeada ve Bozcaada’ya olan seferlerin 3 gün boyunca durdurulduğunu da açıklandı. İptal edilen Gestaş seferlerini ise şuraya tıklayarak öğrenebilirsiniz.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Cuma günü öğle saatlerinde Ege Denizi'nde, akşam saatlerinden itibaren Marmara bölgesi ve Kıyı Ege'de rüzgarın hızını arttırarak güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli ve fırtına şeklinde eseceğini ve Cumartesi ve Pazar günleri rüzgarın şiddetini daha da arttıracağını, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu ile Batı ve Orta Karadeniz'de Marmara bölgesinde ise yer yer hızla fırtına şeklinde eseceğinin tahmin edildiğini açıkladı. Fırtınanın etkisini azaltarak Salı gününe kadar devam etmesi bekleniyor.

Kuvvetli lodos fırtınası ve hava sıcaklıklarındaki hissedilir derecedeki artış ile birlikte kar örtüsü bulunan yerlerde kar erimeleri meydana gelebileceği tahmin ediliyor. Kar erimeleri, soba ve doğal gaz kaynaklı baca gazı zehirlenmeleri, kara, hava ve deniz ulaşımında meydana gelebilecek aksamalar, ağaç ve direklerin devrilmesi ile çatı uçmalarına karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

İşte beş günlük hava tahmin haritaları...










Benzer Haberler

icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?