Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute

JoyTürk
saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

MASUMİYET MÜZESİ İNTERNETTE

Google’ın sanal müzeler projesine dahil oldu.



Orhan Pamuk’un aynı isimli romanından uyarlanarak hayata geçirilen Masumiyet Müzesi Google’ın sanal müzeler projesine dahil oldu.

Al Jazeera'de yer alan habere göre; Google Kültür Enstitüsü projesi kapsamında internet üzerinden gezilebilen sergilere Masumiyet Müzesi de eklendi. İsteyen herkes Google’ın bu hizmeti sayesinde müzeye gitmeden sanal olarak gezebilecek.

Orhan Pamuk’un 2008 yılında yayınladığı aynı isimli romanından hayata geçirilen Masumiyet Müzesi, artık internet üzerinden de ziyaret edilebiliyor. Müze, Google’ın müzeleri online olarak ziyaret etme imkânı sunan projesine dahil oldu. Türkiye’den 7 müzenin yer aldığı proje sayesinde internet üzerinden sergi ve eserler hakkında bilgi alınabiliyor.

2012 yılında açılan müzede kitapta anlatılan konularla ilgili bilgiler ve eserler bulunuyor. Müzede sergilenen kurgusal eserlerin neredeyse tamamı internet üzerinden de görüntülenebiliyor. Ayrıca müzeyle ilgili detaylı bilgiler ve harita üzerinde nerede olduğu gibi veriler de sanal sergi üzerinden erişilebiliyor. Müzeyi internet üzerinden Google’ın sayfaları yardımı ile gezilebiliyor. 


Benzer Haberler

icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?