Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute

saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

KADINLAR ONU ÇOK KISKANIYOR!

Çünkü kendisi muhtemelen dünyanın en uzun kirpikli adamı!



Kadınların en fazla hoşlandığı iltifatlardan biri de gözlerine, kirpiklerine dönük söylenen güzel sözlerdir. Hele uzun ve çarpıcı kirpikleri varsa bir kadının, gün aşırı gururu okşanır bu sayede. Türkan Şoray'ı, Sultan yapan özelliklerinden biri de uzun kirpikleri, kocaman, çakmak çakmak gözleri değil mi nihayetinde.

Peki uzun kirpikli erkekler için ne düşünürsünüz? Şimdiye pek aklınıza gelmediyse de buyurun size düşünmek için bir fırsat.

Ukrayna, Kiev'de yaşayan Valery Smagliy 3 cm’lik kirpikleriyle dünyanın en uzun kirpikli insanı olabilir. Smagliy bu aralar Guinness Rekorlar Kitabı’na da adını yazdırmak için gerekli görüşmelerle uğraşıyor.



"Peki bu sıra dışı uzun kirpiklerin sırrı ne?" diye sorarsanız, 58 yaşındaki Valery Smagliy’in özel bir beslenme şekli benimsemiş olması muhtemelen en büyük etken deriz.

Smagliy yediği bazı şeylerin kirpiklerini uzattığını farketmiş. Bu şekilde dikkatli beslenerek kirpiklerinin uzadığını anlatan Smagliy, yediği besinlerin ne olduğunu ise açıklamıyor.

Özellikle kadınların kendisini kıskandığını söyleyen Valery Smagliy “Kadınlarla konuşmakta çok zorlanıyorum Çünkü sadece kirpiklerime bakıyorlar” diyor.

2007 yılında Guinness Rekorlar Kitabı'na giren en uzun kirpikli adam ise 6.99 cm ile Floridalı Stuart Muller. Ancak Muller'ın tüm kirpikleri değil, sadece sol üst kirpiğindeki tek tel.



Yani Valery Smagliy'in, 'dünyanın en uzun kirpikli' adamı olarak rekor kırması hala mümkün görünüyor.

Benzer Haberler

icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?