Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute
Ayrılmam Berkay
Sona ermekte gün yine seninle
Akşamlar böyledir hep sessiz
Eşyalar başka yerde ben bir yerde
Gölgen dolaşır gibi sanki peşimde

Işıkları yakın nedir bu his
Yokluğunda sen ne varsa sen bu evde

Ayrılmam sarılırım hayallere
Ayrılmam sevişirim özleminle

JoyTürk
saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

GOOGLE'DAN DUYARLI YENİLİK

Tekerlekli sandalye ile girilemeyecek yerler için.



Google'ın Sokak Görünümü (Street View) projesinin Amazon ormanlarında gerçekleştireceği panoramik çekim için ilk kez kurulan özel halat sistemi, yağmur ormanlarını tepeden tırnağa gezmeyi mümkün hale geliyor. Google ekibi, Brezilya'da Amazon Ormanları'nı kameralarla üç açıdan taramaya başladı. Böylece kısa bir zaman sonra Amazonlar, Google Map uygulamasıyla üç boyutlu görüntülenebilecek.

Sabah'ta yer alan habere göre; dünyanın en uzak yerlerini bir tık yakınımıza getiren Google Street View, adeta tüm ücra köşelere girmeye devam ediyor. Daha önce çöllerden deniz altına kadar 360 derece görüntü sunan platform şimdi de Amazon ormanlarını farklı bir bakış açısıyla karşımıza çıkarmaya hazırlanıyor. Amazonas Sürdürülebilir Vakfı (FAS) ortaklığıyla yağmur ormanlarının Brezilya'da kalan yüzde 60'lık bölümünde ağaçların üzerine kurulan halat sistemi sayesinde rahatlıkla hareket edebilen -18 kg ağırlığında ve 15 adet lense sahip- Trekker kamera, 2.5 saniyede bir fotoğraf çekiyor.

Maksimum 100 km/h hıza ulaşabilen cihazın ekoturizm alanının dışına kurulduğunu dile getiren Google Earth program yöneticisi Karin Tuxen-Bettman, diğer taraftan Rio Aripuanã ve Rio Mariepauá nehirlerinin de mobil kamera sistemleriyle görüntülendiğini belirtiyor.

Benzer Haberler

icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?