Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute

saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

"SİZİ GÖRÜNCE KUSMAK İSTİYORUM"

Kim Kardashian ve kızına çok ağır eleştiriler geldi. Hem de Sharon Osbourne'dan!



Rock müziğin ünlü ismi Ozzy Osbourne'un kendisi de TV ünlüsü olan karısı Sharon Osbourne; Kardashian'ın kızını bir aksesuar gibi kullanmasını ve ufacık çocuğa kürk giydirmesinin kendisinde "kusma" isteği uyandırdığını söyledi.

Closer Magazine'e konuşan Sharon Osbourne "Hayvan hakları için mücadele eden PETA'nın Kardashian'dan kürk giymemesini ve kızına da giydirmemesini istediğini biliyorum" dedi.

Osbourne, Kim Kardashian ile Kanye West'in 18 aylık kızı North'un da bir aksesuar olmadığını söyleyerek "O da çirkin, özel tasarım giysiler giymemeli" diye konuştu.



62 yaşındaki Osbourne "Kürk beni fiziksel olarak hasta ediyor. Bunu giymek de herkese ne kadar zengin olduğunuzu göstermenin artık modası geçmiş bir yolu. Dedelerimiz ve büyükannelerimiz bunu yapardı. Ama biz eğitimli insanlarız. Kürk ticaretinin hala devam ediyor olması zalimce" dedi.

Kardashian ailesinin sadece görünüşleri nedeniyle ünlü olduğunu da sözlerine ekleyen Sharon Ozzbourne "Kocam Ozzy uluslararası bir yıldız. Ama Kardashian ailesi şöhretini sadece dış görünüş üzerine kurmuş. Beş harika görünüşlü kız çocuğu. Ama her aile en azından bir tane böyle bir kız çocuğuna sahiptir" diye konuştu.

Her ne kadar hem Osbourne hem de Kardashian ailesi şöhretlerini medya gücüne borçlu olsa da kendi ailesinin ahlaki değerlerinin çok farklı olduğunu da sözlerine ekledi Osbourne.



Sharon Osbourne, bunca ağır eleştiriye rağmen Kardashian- Jenner ailesiyle ilgili olarak "Kim'in kardeşi Kendall'ı programımda ağırladım. Kesinlikle çok etkileyici biri. Kim de kendi kuşağındaki birçok kadını etkileyen biri. Bu büyük bir sorumluluk. Onlara saygı duyuyorum ama onların ahlaki değerleri bizimkilerden çok farklı" diyerek sözlerini sürdürdü.

Benzer Haberler

  • BERKAY'IN 300 BİN LİRALIK KOLYESİ!
    MagazinBERKAY'IN 300 BİN LİRALIK KOLYESİ!Ünlü şarkıcı Berkay, altın kolyesinin 300 bin TL olduğunu söyledi.
    BERKAY'IN 300 BİN LİRALIK KOLYESİ!
  • 5.5 AYDA SADECE 1.5 KİLO ALDI!
    Magazin5.5 AYDA SADECE 1.5 KİLO ALDI!Oyuncu Ceyda Ateş, sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerinin sorularını yanıtladı.
    5.5 AYDA SADECE 1.5 KİLO ALDI!
  • GUPSE ÖZAY İLE BARIŞ ARDUÇ EVLENİYOR!
    MagazinGUPSE ÖZAY İLE BARIŞ ARDUÇ EVLENİYOR!Uzun süredir aşk yaşayan Gupse Özay-Barış Arduç çifti, bu hafta İzmir'in Çeşme ilçesinde nikah masasına oturacak.
    GUPSE ÖZAY İLE BARIŞ ARDUÇ EVLENİYOR!
  • MERVE BOLUĞUR’DAN YATAK POZU!
    MagazinMERVE BOLUĞUR’DAN YATAK POZU!Oyuncu Merve Boluğur, bir süredir sevgilisiyle birlikte görüldüğü selfie'ler paylaşıyordu..
    MERVE BOLUĞUR’DAN YATAK POZU!
  • İZZET YILDIZHAN İFŞA OLDU!
    MagazinİZZET YILDIZHAN İFŞA OLDU!İzzet Yıldızhan, beğendiği bir sosyal medya fenomenine DM'den mesaj attı.
    İZZET YILDIZHAN İFŞA OLDU!
  • 'TÜM AİLEME AYNI ARABADAN ALDIM'
    Magazin'TÜM AİLEME AYNI ARABADAN ALDIM'Geçtiğimiz ay ailesinin de içinde olduğu araçla trafik kazası geçiren ve ölümden dönen Alişan, "Tüm aileme aynı arabadan aldım. Buse'ye, kendime ve kardeşime aldım. Allah nasip ederse eylül ayında gelecek" dedi.
    'TÜM AİLEME AYNI ARABADAN ALDIM'
icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?