Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute

saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

TURABİ, DOĞUKAN MANÇO'YA SALDIRDI!

Survivor All Star'da diskalifiye var...



28 Mart 2015 Cumartesi günü yayınlanacak Survivor All Star’ın fragmanında şok detaylar göze çarpıyor. Daha öncede Hakan’ı ittirerek oyundan diskalifiye edilen Turabi’nin, yeni bölümde de Doğukan Manço’ya fiziksel müdahalede bulunduğu görülüyor.

Survivor’un yeni yayınlanan fragmanında, ödül oyununda Turabi ve Doğukan Manço’nun karşı karşıya gelmesiyle, Doğukan Manço oyunu kazanıyor. Bunun üzerine Turabi’nin aduket hareketini yapan Doğukan Manço, neye uğradığını şaşırıyor.

Yarışmayı kaybetmesiyle çılgına dönen Turabi Çamkıran, Doğukan Manço’ya top fırlattıktan sonra yakınından kum fırlatıyor. Fragmanın sonlarında gözüken bu görüntüler “Turabi elendi mi? Diskalifiye edildi mi?” sorularını akıllara getiriyor.

Acun Ilıcalı’nın daha öncede uyarılarda bulunduğu Turabi’yi diskalifiye etmesi bekleniyor.

Taner Tolga Tarlacı mı giriyor?

Survivor’da yaptığı çılgın hareketlerle Türkiye gündemine oturan Taner Tolga Tarlacı, kişisel Facebook adresi üzerinden yarışmaya katılacağını duyurdu. Acunn Medya’nın kendisini aradığını belirten Survivor Taner, Turabi’nin elendiğini ve yarışmaya kendisinin katılacağını söyledi. Konuyla ilgili olarak ise resmi bir açıklama yapılmadı.

Benzer Haberler

icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?