Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute

saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

KALBİ KIRIK KIZLARA PARALEL EVREN MÜJDESİ!

Stephen Hawking'e Zayn Malik sorusu soruldu ve işte ünlü bilim insanının cevabı...



İngiliz fizikçi ve evrenbilimci Stephen Hawking, hologramla katıldığı bir etkinlikte One Direction grubuyla ilgili sorulan soruları yanıtladı.

ALS hastası olan İngiliz fizikçi ve evrenbilimci Stephen Hawking, ilk kez 3 boyutlu teknolojiye başvurdu ve Avustralya’daki Sydney Opera Evi’nde düzenlenen bir etkinliğe katıldı. Cambridge Üniversitesi’ndeki ofisinden gerçek zamanlı olarak dinleyicileriyle buluşan ve hastalığından evrenin gizemlerine kadar çeşitli konularda konuşan Hawking, One Direction’ın sevilen üyesi Zayn Malik’in gruptan ayrılması konusunda ise ‘hala bir umut olabileceğini’ savundu.

Hawking, “Zayn’ın One Direction’ı bırakması ve dünya genelindeki milyonlarca genç kızın kalbini kırmasının kozmolojik etkileri nelerdir?” sorusuna esprili bir cevap verdi:

“Sonunda ‘önem arz eden’ bir soru geldi. Kalbi kırık kızlara tavsiyem şudur: Kuramsal fizik çalışmalarını yakından takip etsinler. Çünkü bir gün birden fazla evren olduğuna dair bir kanıt yakalayabiliriz. Böylece kendi yaşadığımız evrenin dışında başka bir evren olduğu ihtimali imkansızlıktan çıkar. Ve o başka evrende Zayn hala One Direction üyesi olabilir. Zayn yüzünden kalbi kırılan bu kızlardan biri paralel evrende Zayn’la evli ve mutlu olduğunu da hayal edebilir.”

İşte o anların videosu...

Benzer Haberler

icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?