Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute

JoyTürk
saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

STAR WARS GÜNÜ ŞEREFİNE!

Dünyanın en büyük Lego Millenium Falcon’ı görücüye çıktı.



2015 sonunda Star Wars: The Force Awakens çıktığında yaşanacak sarsıntıdan önce, her yıl 4 Mayıs’ta kutlanan Star Wars Günü için yapılan özel Lego maket dünyanın dört bir yanındaki Star Wars hayranlarını hayli sarstı.



Kült serinin filmlerinde sıkça duyulan “May the force be with you” repliği sayesinde “May the fourth” (4 Mayıs) tarihinde kutlanan Star Wars Günü için, dünyanın tek baba-oğul Usta Lego Mimarları Dan and Chris Steininger çok özel bir işe imza attı. Geçtiğimiz Cumartesi ve Pazar gününü, Chewbacca ve Han Solo’yu taşıyan uzay gemisi Millenium Falcon ve iki adet TIE Fighter maketi inşa etmek için harcadı.



Star Wars Günü kutlamaları dahilinde Avustralya Melbourne’de yapılan maket, yaklaşık 5 metre genişliğinde ve çeyrek milyon Lego parçası kullanılarak yapılmış. İkişer metre yüksekliğindeki TIE Fighter maketlerinin her birinde 80 bin parça kullanılmış.



Dünyanın en büyük Millenium Falcon’ını inşa etme şerefine ulaşan Usta Lego Mimarı ikili, geçtiğimiz yıl da Sydney’de en büyük Lego Darth Vader maketini yapmıştı. 

Benzer Haberler

icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?