Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute

saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

BİR GERÇEK BARBİE DAHA

Her gün yeni bir gerçek Barbie türüyor.



Gün geçmiyor ki kendisini 'İnsan Barbie' olarak tanımlayan yeni bir genç kadınla tanışmayalım. Moskova'da yaşayan 26 yaşındaki model Angelica Kenova 'son gerçek Barbie'.

Ancak, Radikal'de yer alan habere göre Kenova’nın öyküsünde adeta ‘istismar’ denebilecek detaylar mevcut. Genç kadın , anne-babası tarafından, doğduğundan beri bir oyuncak bebek gibi yetiştirildiğini, şu anda da ebeveynlerinin kendisini aşırı derecede kontrol ettiğini anlatıyor.

Çok sıkı bir diyet ve egzersiz programına tabi olan Kenova anlatıyor: “Ailem beni prenses gibi büyüttü, dışarı çıkmama asla izin vermedi, erkeklerle buluşmama ya da alışılageldik gençlik aktivitelerini yapmama izin yoktu. Sonuç olarak gerçek hayatı yaşamaya uygun biri değilim, yaşayan bir oyuncak bebek gibiyim.”

Kenova doğduğundan beri Barbie bebek gibi giyiniyor ve ancak annesi Natalia’nın eşliğinde dışarı çıkıp birileriyle buluşabiliyormuş. Kendisini çocuk psikologu, balerin ve model olarak tanımlayan Kenova sık sık yarı çıplak pozlar veriyor ki pek çok konuda hayli sıkı olan ailesi bu fotoğraflara onay veriyormuş.

Kenova ailesinin, tek başına kendine kılık kıyafet almasına da müsaade etmediğini söylüyor: “Kıyafetlerimi annemle birlikte alıyor, biriyle buluşacağım zaman annem de geleceği için üç kişilik rezervasyon yaptırıyorum. Bu nedenle hiçbir zaman düzenli bir ilişkim olmadı.”

Angelica Kenova’nın geleceğe dair hayali ise bir gün Playboy Playmate olmak.

Benzer Haberler

icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?