Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute

saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

TARİHİ VAZOYU KIRAN ÇOCUK ARANIYOR!

Ama tahmin ettiğiniz sebepten değil...



Ipswich, Suffolk'taki Christchurch Mansion müzesi, geçtiğimiz sene 221 senelik vazoyu kazara kıran çocuğu ve ailesini, vazonun tamir edildiğini göstermek için tekrar müzeye davet ediyorlar.

Huffington Post’ta yer alan habere göre bu talihsiz olay, geçen sene ailesiyle birlikte Christchurch Mansion’ı ziyaret eden 4-5 yaşlarındaki bir çocuğun başına gelmiş. 221 senelik, tarihi eser statüsündeki bir vazoyu yanlışlıkla kıran bu çocuk müze yetkililerin açıklamasına göre çok üzülmüş.



Olay kulağa ne kadar korkunç gelse de sonuç o kadar da feci olmamış. Düşme sonucu 65 parçaya ayrılan vazo Carrie Willis isimli kişi tarafından onarılmış. Müze tarafından yapılan basın açıklamasına göre her bir parça için yaklaşık bir saat harcayan Willis, vazoyu eski haline döndürmeyi başarmış. Vazo şu an Ipswich Art School Gallery’de gösterimde.



Müze yetkilileri ise şimdi vazoyu kıran çocuğa ve ailesine ulaşmaya çalışıyor. Vazonun tamir edildiğini ve herhangi bir problem olmadığını söyleyen yetkililer, ailenin onlara ulaşması halinde onları müzede özel bir turla ağırlamak istediklerini belirtiyor ve ekliyor: "Aile ve çocuk burada mı yaşıyordu yoksa bölgeyi gezmeye gelen ziyaretçiler miydi, bilmiyoruz. Bunu duyarlarsa bizimle iletişime geçmelerini çok isteriz."

Benzer Haberler

icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?