Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute

JoyTürk
saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

O ÖZELLİK ARTIK TÜRKÇE!

Uzun süredir bekleniyordu.



Google Translate'in özellikle yurtdışına seyahat edenlerin işini kolaylaştıran uygulaması Türkçe dahil 20 yeni dil desteği kazandı.

ABD merkezli teknoloji devi Google’ın çeviri servisi Google Translate, sisteme entegre edilen özelliği sayesinde fotoğrafı metne dönüştürerek anında bunları istenilen dile çevirebiliyordu.

Geçtiğimiz aylarda kullanıma giren ve ilk etapta İngilizce, Almanca, İtalyanca, İspanyolca, Portekizce, Rusça ve Fransızca dillerini destekleyen bu özellik artık Türkçe olarak da kullanılabilecek.

Özellikle yurtdışına çıkan kişilerin restoranlardaki menüleri ve şehirlerdeki  adres tabelalarını anında istenilen dile çevirebilmelerine imkan sağlayan Google Translate'in uygulaması için internet bağlantısı da gerekli olmayacak.

Böylece kullanıcılar  yurtdışında pahalı olan internete girmek zorunda kalmayacak. Uygulama gerçek zamanlı  konuşma çevirisi de yapabiliyor. Popüler dillerdeki canlı konuşmalar anında tanınıyor ve bunlar anında metin olarak istenilen dile çeviriyor.

Bu uygulamayı Türkçe olarak akıllı cihazlarında kullanmak isteyen kişilerin tek yapması gereken iOS ve Android marketteki güncellemeyi akıllı cihazlarına yüklemek.

Benzer Haberler

icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?