Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down
icon_player_favorite
JoyTürk
Delil
Irem Derici

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute
Delil Irem Derici

JoyTürk
Delil
Irem Derici
saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

JON SNOW'A VEDA

Game of Thrones dizisine saygı duruşu: See You Again



ABD'li oyuncu Paul Walker’ın ölümünün ardından çekimlerine ara verilen ve kardeşlerinin ekibe dahil olmasıyla çekimleri tamamlanan 'Fast and Furious 7'de (Hızlı ve Öfkeli 7) Walker'a veda niteliğindeki final sahnesinde kullanılan 'See You Again' isimli şarkı, Game of Thrones'un akıbeti merakla beklenen yıldızı Jon Snow'a uyarlandı.

Jon Snow'u canlandıran 28 yaşındaki İngiliz oyuncu Kit Harington'ın dizideki dikkat çeken sahnelerinin yer aldığı video, sosyal medyada kısa sürede paylaşım rekorları kırarken haftalardır süren tartışmanın da yeniden alevlenmesine sebep oldu.

Geçtiğimiz günlerde İngiliz oyuncunun Game of Thrones setinin bulunduğu Belfast'taki havalimanında görüntülenmesi ve 28 yaşındaki yıldız oyuncunun dizide Jaqen H’gar karakterini canlandıran Tom Wlaschiha ile aynı uçakta olması dizinin fanatiklerini umutlandırmış, Harington'un hala saçını ve sakalını kesmediğine dikkat çeken hayranları, Jon Snow'un 6'ncı sezonda da yer alacağı teorisini ortaya atmıştı.

Özellikle sosyal medyada sıklıkla tartışılan bu konu hakkında dizinin oyuncularından çelişkili ifadeler gelirken, yapımcı şirketin ve senaristlerin ağzını deyim yerindeyse bıçak açmıyor.

 

Benzer Haberler

icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?