Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute
Aşkın Olayım Simge
İnsan yalnız doğar da
Yalnız ölmezmiş naber
Bizden uzak olsun keder

Sormana hiç gerek yok
Yanmışım tarifi zor
Söylerim günde bin kere

Yüzün gülünce güneş doğar ya
Gözlerimi kısarım güller açar bir anda
İşte seninle bir ömür böyle
Güller güneşler dolu ellerimizde

Söylenmedi hiç sana layık düşler
Benden önce tutsak yüreğim
Biliyorsun sende, ince ince
Yangın yeri hep buralar sayende
Yok şikayet
Gel bir sarayım aşkın olayım

İnsan yalnız doğar da
Yalnız ölmezmiş naber
Bizden uzak olsun keder

Sormana hiç gerek yok
Yanmışım tarifi zor
Söylerim günde bin kere

Yüzün gülünce güneş doğar ya
Gözlerimi kısarım güller açar bir anda
İşte seninle bir ömür böyle
Güller güneşler dolu ellerimizde

Söylenmedi hiç sana layık düşler
Benden önce tutsak yüreğim
Biliyorsun sende, ince ince
Yangın yeri hep buralar sayende
Yok şikayet
Gel bir sarayım aşkın olayım

(Söylenmedi hiç...)

saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

KATILIM KOŞULLARI

Virgin Radio Türkiye Otobüsü THY UÇAK BİLETİ – Kampanya Koşulları

1. Virgin Radio Türkiye Otobüsü Kampanyası (Bundan böyle Kampanya olarak anılacaktır.) Büyükdere Cad. C.E.M. İş Merkezi N.23 K.4 Şişli İstanbul adresinde mukim HALİÇ TELEVİZYON VE RADYO YAY. TİC. A.Ş. (Bundan böyle Virgin Radio Türkiye olarak anılacaktır.) tarafından gerçekleştirilmektedir.

2. Kampanya aşağıdaki koşulları kapsar ve katılımcılar Kampanya’ya katılmakla bu koşulları kabul etmiş sayılır.

3. Kampanya 3-14 Ağustos 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Virgin Radio Türkiye’nin kampanyanın tarih aralığını değiştirme, uzatma, durdurma hakkı saklıdır. 

4. Kampanya’dan yararlanmak isteyen katılımcıların, Virgin Radio Türkiye yayınında radyo DJleri tarafından duyurulacak şifreyi, Türkiye  Radio Otobüsü’nün söz konusu şifre duyurulduğu sırada bulunduğu ve yine radyo DJleri tarafından duyurulacak adrese gelerek yayında belirtilecek kişiye iletmesi ve gerekecektir. Yayıncının yanında bulunan toplardan birinin içinde Altın Bilet yer almaktadır, katılımcı Türk Hava Yolları’ndan gidiş-dönüş toplam 1.000 TL değerinde uçak bileti kazanır. Kazanılan bu tutardaki uçak bileti kullanımı esnasında bilet tutarı 1.000 TL’yi aşmayacaktır.

5. Kazanan katılımcılar Virgin Radio Türkiye Otobüsü’ndeki yetkili kişilere kendilerine ait kimlik bilgilerini ve güncel iletişim bilgilerini bırakmakla yükümlüdürler.

6. Kazanan katılımcı Türk Hava Yolları’nın www.turkishairlines.com adresinden toplam 1.000,00 TL’yi aşmayacak şekilde gidiş-dönüş rezervasyon yapacak ve Türk Hava Yolları’nın göndereceği rezervasyon onay e-postasını kazanma tarihini takip eden 30 gün içerisinde [email protected] adresine gönderecektir. Katılımcı’nın Türk Hava Yolları sitesi üzerinden yapacağı rezervasyonun 5. Madde uyarınca Virgin Radio Türkiye Otobüsü’ndeki yetkili kişilere verilmiş olan iletişim bilgilerinde tanımlı e-posta hesabından yapılması ve [email protected] adresine bu hesaptan gönderilmesi gerekmektedir.

7. Kazanan katılımcı kampanya süresince tekrar Türk Hava Yolları’ndan 1000 TL değerinde uçak biletini kazanamaz. Kazandığı takdirde bilet satın alma işlemi gerçekleştirilmeyecektir.

8. Virgin Radio Türkiye, işbu Kampanya Koşulları’nın 6. Maddesinde belirtilen sürede kendisine ulaştırılan ve işbu Kampanya Koşulları’na uygun rezervasyonları işleme alarak, söz konusu uçak biletlerini satın alacak ve satış işlemi sonucu Türk Hava Yolları tarafından gönderilecek elektronik bileti katılımcının belirtilen e-posta adresine gönderecektir.

9. Kazanan katılımcıların, kazanma tarihini takip eden 30 gün içinde iletecekleri bilet rezervasyonlarında yer alan uçuş tarihleri 2015 senesi içinde olmak zorundadır.

10. Kazanan katılımcı, farklı rotasyon için rezervasyon yapamaz. Rezervasyon yapılan uçuşlar yurtiçi ise; bir şehre gidiş ve aynı şehirden dönüş, yurtdışı ise; bir ülkeye gidiş ve aynı ülkeden dönüş şeklinde olmalıdır. 

11. 1.000,00 TL değerinde uçak bileti hakkı tek seferde kullanılmalıdır. 1.000,00 TL’den daha az tutan uçak bileti rezervasyonları da geçerli olup, söz konusu rezervasyon Virgin Radio Türkiye tarafından işleme alınarak, ilgili bilet satın alınacaktır. Bu durumda kazanan katılımcının, 1.000,00 TL ile bilet bedeli aşağısında bir tutarda gerçekleştirdiği uçak bileti rezervasyonu için aradaki farka ilişkin hiçbir talep hakkı bulunmayacaktır.. Uçak bileti rezervasyonunun değerinin 1.000,00 TL’yi aşması halinde ise, bu rezervasyonlar Virgin Radio Türkiye tarafından işleme alınmayacaktır.  

12. Kazanan katılımcı uçak bileti rezervasyonunu sadece kendisinin yararlanabileceği şekilde tek kişilik ya da yararlananlardan birinin kendisi olması kaydıyla çift kişilik olarak gerçekleştirebilecektir. Çift kişilik rezervasyon oluşturulması durumunda, iki kişi aynı rotasyonda seyahat edecek ve iki kişi için toplam gidiş-dönüş bilet bedeli 1.000,00 TL’yi aşmayacaktır; aksi halde söz konusu rezervasyonlar Virgin Radio Türkiye tarafından işleme alınmayacaktır.

13. Sadece www.turkishairlines.com adresinden gerçekleşecek rezervasyonların geçerli sayılacağı kampanyada, 1.000 TL’lik hak sadece kazanan kişinin tek seferde uçak bileti rezervasyonu yapabilmesi için geçerlidir. Bu hak ile uçuş sınıfı yükseltmesi için geçerli değildir.

14. Satın alınan biletler değiştirilemez, iade ve iptal edilemez. Bilet satın alım işlemini takiben kazanan katılımcının e-posta adresine elektronik bilet gönderilmesinden sonra gerçekleştirilecek fiziki uçak biletinin teslim alınması, check in işlemlerinden, uçağın rotar yapmasından, uçuşun iptal olmasından Virgin Radio Türkiye sorumlu olmayacaktır. Bu ve benzeri durumlarda bilet satın alım işlemi vaktinde ve katılım koşulları çerçevesinde Virgin Radio Türkiye tarafından gerçekleşen katılımcının hiçbir talep hakkı bulunmayacaktır.

15. Kazanan katılımcının yapmış olduğu rezervasyonu [email protected] e-posta adresine göndermesini takiben, ilgili rezervasyonda değişiklik yapması veya yeni rezervasyon oluşturması halinde Virgin Radio Türkiye bu yeni veya değiştirilen rezervasyonların işleme alınmaması sebebiyle sorumlu olmayacaktır.

16. Alan transferleri, vize ücretleri, yurt dışı çıkış harçları, konaklama gibi uçak bileti dışında kalan bütün harcamalar kazanan katılımcıya aittir.

17. Bilet satın alma işlemi gerçekleşen uçuşların Türk Hava Yolları tarafından değiştirilmesi, ertelenmesi, iptal edilmesi gibi hava yollarının operasyonel işlemlerinden Virgin Radio Türkiye sorumlu değildir.

18. Kazanan katılımcıların isimleri tanıtım ve reklam amacı ile basın ve yayın araçları ile internet ortamında yayınlanabilecektir. Ayrıca kampanya düzenleyici firma tarafından bütün katılımcılara her türlü bilgilendirme, reklam ve kampanya SMS ve e-mail yolu ile gönderilebilecektir. Katılımcılar kampanyaya katılmakla bu izinleri vermiş sayılırlar. 

19. Karnaval, kampanya kapsamında vereceğini duyurduğu ödülü, kapsamını, kampanya kurgusunu, yapısını ve koşullarını önceden haber vermeksizin değiştirme hakkını saklı tutar. Karnaval, ayrıca kampanyayı durdurma, sona erdirme ve süresini değiştirme hakkına sahiptir.

20. Bu kampanyaya, kampanyanın yapıldığı gün itibariyle 18 yaşını doldurmamış olanlar katılamaz; katılmış ve kazanmış olsalar bile ödülleri alamazlar.

21. Katılımcıların yarışmaya katılırken verdikleri tüm kişisel bilgilerin (ad, soyad, doğum tarihi, cinsiyet, adres, sabit ve/veya mobil telefon vb.) doğru olması gerekmektedir. Verilen bilgilerde eksiklik veya yanlışlık olduğunun tespit edilmesi halinde Virgin Radio yapilan rezervasyonu işleme almayacaktir.

22. Ödül kazanma ve alma hakkı satılamaz ve ertelenemez.

23. Bu kampanya Milli Piyango İdaresi’nce belirlenen çekiliş ve ikramiyeler kapsamı dışındadır.

24. Kampanyanın yürütülmesini etkileyecek derecede meydana gelebilecek her türlü donanım ve yazılım problemlerinden, bilgisayar bozukluklarından, telefon, kablo, uydu, ulaşım ağı, elektronik, kablolu ya da kablosuz Internet bağlantılarında Internet Servis Sağlayıcı kaynaklı meydana gelebilecek her türlü hata, kısıtlama, tahrif olmuş, bozulmuş veya hatalı data gönderilerinden, elektronik posta, sms gönderme hatalarından, kayıp, gecikmiş, tutulmuş e-postalardan, web sayfasına veya İnternete erişimde aksaklıklardan, yarışmanın gidişatını etkileyecek şekilde, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla, gerek insan gerek insan dışı kaynaklı tahrif, bilgisayar korsanlığı, hırsızlık, virüs, böcek kaynaklı müdahalelerden dolayı ortaya çıkacak zararlardan, kampanya kapsamında kullanılacak herhangi bir elektronik posta adresinin zarar görmesi, ortadan kalkması veya ulaşılamaması nedeni ile katılımcının zarar görmesi sebebiyle Karnaval  hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

25. Kazanan katılımcının ve/veya katılımcı ile birlikte işbu Kampanya kapsamında seyahat eden kişinin bu seyahat sebebiyle herhangi bir şekilde zarara uğraması veya  seyahat edilen ülke mevzuatı uyarınca resmi veya idari makamlar tarafından haklarında işlem yapılması ve bu doğrultuda hukuki veya cezai sorumluluklarının oluşması halinde Virgin Radio Türkiye’nin hiçbir sorumluluğu olmayacaktır. Kazanan katılımcı bu haller sebebiyle Virgin Radio Türkiye’den tazminat da dahil olmak üzere herhangi bir ödeme talep edemeyeceği gibi, işbu Kampanya kapsamında kendisi ile birlikte seyahat eden kişinin böyle bir talepte bulunması halinde de bu taleplerden tek başına sorumlu olacaktır. Bu durumda kazanan katılımcının Virgin Radio Türkiye’ye rücu hakkı bulunmamaktadır.

26. Kazanan katılımcı ve/veya katılımcı ile birlikte işbu Kampanya kapsamında seyahat eden kişinin, söz konusu seyahat sırasında herhangi bir şekilde üçüncü kişilere zarar vermeleri durumunda söz konusu zarardan Virgin Radio Türkiye’nin hiçbir sorumluluğu olmayacaktır.

27. Karnaval, ödülün açıklanmasında, katılım şart ve koşullarında oluşabilecek baskı ve dizgi hatalarından, ya da web sayfasında yer alan datalarda oluşabilecek eksik ve/veya yanlışlıklardan sorumlu tutulamaz.

28. Bu kampanyaya Karnaval Medya Grup Şirketleri ve işbirliği yaptığı diğer firmaların çalışanları ile bu çalışanların birinci dereceden yakınları katılamazlar. Katılıp ödül kazansalar dahi bu haklarını kullanamazlar.

29. İhtilaf vukuunda İstanbul Merkez Mahkemeleri ve İcra Daireleri münhasır yetkilidir.

Benzer Haberler

  • CAN BONOMO'DAN PANDEMİ SONRASI İLK KONSER!
    MüzikCAN BONOMO'DAN PANDEMİ SONRASI İLK KONSER!Can Bonomo, pandemi nedeniyle ara verdiği canlı performanslarına 7 Ağustos Bodrum Antik Tiyatro ve 8 Ağustos Çeşme Açıkhava yaz konserleri kapsamında tekrar başlıyor.
    CAN BONOMO'DAN PANDEMİ SONRASI İLK KONSER!
  • HANDE YENER'DEN SEVENLERİNE MÜJDE
    MüzikHANDE YENER'DEN SEVENLERİNE MÜJDEHande Yener hayranlarının merakla beklediği 20.yılına özel Carpe Diem albümünü iki parçaya böldü.
    HANDE YENER'DEN SEVENLERİNE MÜJDE
  • ZİYNET SALİ’DEN YAZA ÖZEL SİNGLE
    MüzikZİYNET SALİ’DEN YAZA ÖZEL SİNGLEBaşarılı isim Ziynet Sali, 'Kalbim Tatilde' single'ını sevenleriyle buluşturdu.
    ZİYNET SALİ’DEN YAZA ÖZEL SİNGLE
  • KAŞ’TA KLİP!
    MüzikKAŞ’TA KLİP!Soner Arıca’nın geçtiğimiz hafta müzikseverlerle buluşturduğu, söz ve müziği kendisine ait ‘Çözelim Düğümü’ single’ı kliplendi.
    KAŞ’TA KLİP!
  • ‘KİMİSİ ADIMI HATIRLAMAZ, DİNLE HATIRLANIR…’
    Müzik‘KİMİSİ ADIMI HATIRLAMAZ, DİNLE HATIRLANIR…’'Dinle' şarkısıyla 1997 yılında Eurovision’da ülkemizi temsil eden ve üçüncü olan Şebnem Paker yıllar sonra o süreci anlattı.
    ‘KİMİSİ ADIMI HATIRLAMAZ, DİNLE HATIRLANIR…’
  • SEZEN AKSU’DAN SİMGE’YE UĞUR HEDİYESİ
    MüzikSEZEN AKSU’DAN SİMGE’YE UĞUR HEDİYESİPop müziğin başarılı temsilcilerinden Simge, 5 Ağustos’ta gerçekleşmesi planlanan Harbiye konseri öncesi Sezen Aksu’dan uğur hediyesi aldı.
    SEZEN AKSU’DAN SİMGE’YE UĞUR HEDİYESİ
icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?