Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute

saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

ASİSTANI İNTİHAR ETTİ!

Selami Şahin'in asistanı Serkan Büyükavşar, bir haftadır sürdürdüğü yaşam savaşını kaybetti.




Ünlü sanatçı Selami Şahin'in asistanı Serkan Büyükavşar, bir haftadır sürdürdüğü yaşam savaşını kaybetti. Sabah'tan Mustafa Kaya'nın haberine göre, geçirdiği bunalım sonucu Şişli'deki evinde kendini iple tavana asan ve hastanede yaşam savaşı veren Serkan Büyükavşar, hayata tutunamadı.

Şarkıcı Selami Şahin'in yıllarca asistanlığını yapan 32 yaşındaki Serkan Büyükavşar son günlerde içine kapanık bir tavır sergiliyordu. Asistan Büyükavşar, sosyal medyada kendini öldüreceğini yazdıktan sonra cep ve ev telefonuna gelen çağrılara cevap vermedi. Bunun üzerine akrabaları Şişli'deki eve geldi. Kapıyı açıp içeri girdiklerinde Serkan Büyükavşar'ın iple kendini tavana astığını gördüler.



Hemen ipten kurtarılan Serkan Büyükavşar, hiç vakit kaybedilmeden Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yoğun bakım ünitesine alınan Serkan Büyükavşar, yaşam destek ünitesine bağlandı. Son bir haftadır tedavi edilen ancak tedaviye yanıt vermeyen Serkan Büyükavşar dün yaşam savaşını kaybetti.

Polis, olayla ilgili soruşturma açtı. Serkan Büyükavşar'ın neden kendini öldürmek istediğine ilişkin araştırma yapıldı. Ancak somut bir bilgi sağlanamadı. Yakınları son dönemde içine kapanık olan ve bunalım geçiren Serkan Büyükavşar'ın kimseye bir şey söylemediğini belirtti.


Benzer Haberler

icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?