Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute

saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

MAMMA MİA / 29 EYLÜL - 4 EKİM 2015

‘Dünyanın en eğlenceli, en coşkulu müzikali’ olarak tanımlanan Mamma Mia! yeniden İstanbul’da!

1999’da ilk kez Broadway’de sahnelenen ve o gün bugündür ‘Dünyanın en eğlenceli, en coşkulu müzikali’ olarak tanımlanan Mamma Mia! yeniden İstanbul’da!

2008’de BKM organizasyonuyla, Türkiye’de 50 bini aşkın izleyiciyle buluşan Mamma Mia, 2 bin 237 gün sonra, 29 Eylül-4 Ekim tarihlerinde bu kez Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde, İstanbulları ayakta alkışlatacak.

Tüm dünyada 54 milyondan fazla seyirciye ulaşan Mamma Mia! 17 farklı dilde, 49 farklı prodüksiyonla, 440 büyük şehirdeki gösterilerine bir yeni seriyi de İstanbul’da ekleyecek. Efsanevi grup ABBA’nın dünyayı kasıp kavuran müzikleriyle 7 yıl sonra tekrar İstanbul’da sahnelenecek Mamma Mia!’nın biletleri Biletix’te satışta!


MAMMA MİA! HEM GÖSTERİSİYLE HEM DE KOSTÜMLERİYLE SEYİRCİYİ ETKİLEYECEK!

Müzikal için 400 metre lycra kumaş İtalya’da özel olarak hazırlanıyor. Gösteride başrol ve diğer oyuncular için toplam 3.120 kostüm bulunuyor.

Ana karakter, yedek kostümleri de dahil 288 farklı sahne kıyafetlerine sahipler. Salıncak gösterileri için ise ekibin 390 farklı takım kıyafeti bulunuyor. Müzikalde Donna karakterinin kostümünde 24 ayrı göz alıcı aksesuar bulunurken kıyafetlere elle dikilen yapay elmaslar ise toplam 33.000 tane kullanılıyor. Eşsiz gösteri Mamma Mia! biletleri Biletix’te satışta!

Benzer Haberler

icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?