Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute

saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

DÖVMELERİN LANETİ!

Bu ünlü çiftleri dövmenin laneti mi ayırdı?



Gösteri dünyasının en uyumlu çiftlerinden Megan Fox ile Brian Austin Green'in iki küçük çocuk sahibi olmalarına rağmen ayrılacaklarını açıklaması herkesi şaşırttı. Herkes bunun nedenleri üzerine kafa yorarken internetteki Popsugar.com sitesi de çiftin ayrılığını "dövmeye" bağladı.

Sitenin iddiasına göre birbirlerine olan aşklarını ifade eden dövmeler yaptıran ünlü çiftler hiç beklenmedik anda ve sürpriz bir şekilde yollarını ayırabiliyorlar. Yani özetle bir tür "dövmenin laneti" durumu söz konusu.  İlk anda tuhaf bir yargı gibi görünüyor belki ama, tesadüf bu ya Hollywood birbirine olan aşkını bedenine " nakşettiren" sonra da yollarını ayırınca bu dövmeleri oradan "kazıtan" ünlü çiftlerle dolu.

İşte o ünlü çiftler...



Marc Anthony, bileğine eski karısı Jennifer Lopez'in adını dövme olarak yazdırmıştı. Çift iki çocuk sahibi olduktan sonra boşanmaya karar verdi. Marc Anthony, yeniden evlendi. Jennifer Lopez de genç sevgilisi Casper Smart'la barıştı ve mutlu bir ilişki sürdürüyor.



Angelina Jolie, eski kocası Billy Bobl Thornton'ın adını koluna dövme olarak yaptırdı. Ancak her yerde aşk dolu pozlar veren çiftin evliliği uzun sürmedi. Jolie, daha sonra o dövmeyi değiştirdi. Çocuklarının doğum yerlerinin koordinatlarını gösteren dövmeler yaptırdı.



Charlie Sheen ve eski eşi Denise Richards da aşklarını bedenlerine kazıtmıştı. Ancak onların evliliği de uzun sürmedi. Hatta boşanma sürecinde iki çocuklarının velayetini almak yüzünden kelimenin tam anlamıyla birbirlerine girdiler.  Ancak çift son bir yıldır çocukları söz konusu olduğunda bir araya gelip dostça geçinebiliyor.



Rihanna ile eski nişanlısı Chris Brown'ın boynunda da birbirine benzer yıldız dövmesi vardı. Ancak onların ilişkisi de uzun ömürlü olmadı. Hatta Brown, bir Grammy töreni öncesi Rihanna'ya şiddet uygulayıp ünlü şarkıcının yüzünü tanınmaz hale getirdi.  Çift bir süre daha birbirlerinden tam olarak kopamadı. Ama sonunda yolları bir daha birleşmemek üzere ayrıldı.



Eva Longoria ve Tony Parker dillere destan bir törenle evlenmişti. Ancak beklenmedik bir gelişme oldu ve çift yollarını ayırdı. Longoria'nın ensesinde basketbol yıldızı olan Parker'ın fomma numarası olan 9 (nine) dövme olarak yer alıyordu.



Melanie Griffith, kocası Antonio Banderas'a olan aşkını onun adını koluna dövme yaptırarak ifade etti. Ancak çift yıllar sonra yollarını ayırmaya karar verince de bu yüzden zorluklar yaşadı. Griffith, sonunda o dövmeyi kolundan tamamen sildirdi.



Boşanacaklarını açıklayan Megan Fox ve Brian Austin Green'in bedenlerinde de birbirlerinin isimleri yazılı.

Benzer Haberler

  • BERKAY'IN 300 BİN LİRALIK KOLYESİ!
    MagazinBERKAY'IN 300 BİN LİRALIK KOLYESİ!Ünlü şarkıcı Berkay, altın kolyesinin 300 bin TL olduğunu söyledi.
    BERKAY'IN 300 BİN LİRALIK KOLYESİ!
  • 5.5 AYDA SADECE 1.5 KİLO ALDI!
    Magazin5.5 AYDA SADECE 1.5 KİLO ALDI!Oyuncu Ceyda Ateş, sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerinin sorularını yanıtladı.
    5.5 AYDA SADECE 1.5 KİLO ALDI!
  • GUPSE ÖZAY İLE BARIŞ ARDUÇ EVLENİYOR!
    MagazinGUPSE ÖZAY İLE BARIŞ ARDUÇ EVLENİYOR!Uzun süredir aşk yaşayan Gupse Özay-Barış Arduç çifti, bu hafta İzmir'in Çeşme ilçesinde nikah masasına oturacak.
    GUPSE ÖZAY İLE BARIŞ ARDUÇ EVLENİYOR!
  • MERVE BOLUĞUR’DAN YATAK POZU!
    MagazinMERVE BOLUĞUR’DAN YATAK POZU!Oyuncu Merve Boluğur, bir süredir sevgilisiyle birlikte görüldüğü selfie'ler paylaşıyordu..
    MERVE BOLUĞUR’DAN YATAK POZU!
  • İZZET YILDIZHAN İFŞA OLDU!
    MagazinİZZET YILDIZHAN İFŞA OLDU!İzzet Yıldızhan, beğendiği bir sosyal medya fenomenine DM'den mesaj attı.
    İZZET YILDIZHAN İFŞA OLDU!
  • 'TÜM AİLEME AYNI ARABADAN ALDIM'
    Magazin'TÜM AİLEME AYNI ARABADAN ALDIM'Geçtiğimiz ay ailesinin de içinde olduğu araçla trafik kazası geçiren ve ölümden dönen Alişan, "Tüm aileme aynı arabadan aldım. Buse'ye, kendime ve kardeşime aldım. Allah nasip ederse eylül ayında gelecek" dedi.
    'TÜM AİLEME AYNI ARABADAN ALDIM'
icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?