Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down
icon_player_favorite
JoyTürk
Herhalde
Tan Tasci

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute
Herhalde Tan Tasci

JoyTürk
Herhalde
Tan Tasci
saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

TÜM BİSİKLETLER AKILLANACAK!

Bu icat telefonunuzla eşleşerek bisikletinizi akıllı bir araca dönüştürüyor.



Bir kısım dahiler tüm eforlarını yeni ulaşım araçları bulmaya yoğunlaştırırken, bir kısmı da halihazırda kullanılan araçları geliştirmeye kendini adamış durumda. SmartHalo da tam olarak böyle bir grubun beyninden çıkmış bir buluş.



Tüm bisikletlere uyumlu olan ve takıldığı her bisikleti bir akıllı araca dönüştüren SmartHalo, bunu akıllı telefonunuzun yardımıyla yapıyor. Akıllı telefonunuzla Bluetooth üzerininden eşleşerek hareket eden bu küçük aygıt, çağrı geldiğinde sizi uyarıyor, gerektiğinde bir navigasyon cihazına, karanlıkta bir fara, hırsızlık durumlarında ise bir alarma dönüşebiliyor.

Normal kullanımla şarjı 3 gün giden SmartHalo, şarjı bittiğinde evinizdeki bir prizden şarj edilebiliyor. Aygıt, bisikletinize sapasağlam bir şekilde kenetleniyor ve ancak paketin içinde gelen özel anahtarla yerinden çıkarılabiliyor.



Herhangi bir komut gerektirmeden ve hissettirmeden, bisiklet üstündeki tüm aktivitenizi de ölçen SmartHalo, yakılan kaloriyi, gidilen mesafeyi, ortalama hızı ve rakımı ölçüyor ve bunları birer istatistik olarak istediğiniz zaman size gösteriyor. Her şeyi gelişmiş sensörleriyle yapan aygıt ayrıca, suya, toza toprağa ve karlı havaya dayanıklı. 



Kickstarter'da destek bekleyen SmartHalo'ya birçok teknoloji eleştirmeni tam not veriyor. Kampanyanın bitmesine 28 gün kala SmartHalo, toplanması hedeflenen tutarın iki katından fazla para toplamış durumda. Dahi takım, SmartHalo'nun Mayıs 2016'da piyasaya çıkacağına söz veriyor.

Benzer Haberler

icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?