Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute

saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

BABASININ ÜSTÜNE BIRAKIVERDİ

Minik yavru kakasını tutamayınca, duygusal fotoğraf çekimi komediye dönüştü.



Taze anne-baba Mark ve Shayne Resnick, yeni doğan bebekleriyle fotoğraf çektirmek istediler. Fotoğrafçı Gigi O'Dea, çiftin istediği gibi Asher bebeği, babası Mark'ın sırtına yüz üstü yatırıp o duygusal anı ölümsüzleştirecekti.

Çift, Mark'ın sırtındaki kanat dövmesinin bebekleriyle birlikte muhteşem bir görüntü yaratacağını düşündüklerinden böyle bir istekte bulundu. Ancak birkaç saniye sonra başlarına geleceklerin farkında değillerdi.

İstedikleri poz aynen şuydu:



Ancak, fotoğrafın çekilmesiyle birlikte Asher bebek hemen oracıkta kakasını yapmaya karar verdi. Doğanın çağrısını dinleyip, yer ve zaman dinlemeden bu duygusal pozun içine etti.



O'Dea bunun beklenen bir şey olduğunu ama yine de çok şaşırdığını söyledi. Bebeğin sonra bir kez daha babasının üzerine kakasını yaptığını ve çekimin sonuna doğru bir de işediğini anlatan fotoğraf sanatçısı, bebeklerin dünyasında sıvı atıkların anında icabına bakıldığını yaşayarak öğrenmiş oldu.

Neyse ki O'Dea, çekimde birçok sevimli kare yakalayabilmişti. Zira minik Asher'ın yaramazlıkları herkesi gülmekten kırıp geçirmişti.
 

Benzer Haberler

icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?