Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute

saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

BU DA "BOŞANMA SELFİE'Sİ"

İki dakika önce ayrılan çift, mahkeme çıkışında beraber selfie çekti.



Chris ve Shannon Neuman, boşanmış olmalarının onları birer düşmana çevirmesine izin vermiyor. Aksine, aldıkları bu kararı birlikte kutluyorlar!

Shannon, Salı günü Facebook'ta eski kocasıyla çektiği selfie'yi paylaştı. Albany, New York'ta bulunan adliyenin önünde çekilen selfie'de ikisi de gülümsüyordu. Shannon fotoğrafa "boşanma selfie'si" adını verdi.
 

Here's Chris Neuman and I yesterday after filing for divorce! But we're smiling?! Yep, we're kooky like that. Are we...

Posted by Shannon Neuman on Thursday, August 27, 2015


Acı-tatlı bu tecrübeden sonra niçin hala gülümsediklerini duygusal bir notla anlatan Shannon, şunları söyledi:

"Bu Chris Neuman ve benim dünkü boşanma davasından sonraki halimiz! Ama gülümsüyoruz?! Evet bu kadar da çılgınız. Seçtiğimiz eş sonsuza kadar bizimle olacak kişi çıkmadığı için mi gülümsüyoruz? Tabii ki hayır. Gülümsüyoruz çünkü kendimiz için fazlasıyla olağanüstü bir şey yaptık. Saygılı, düşünceli ve onurlu bir şekilde, çocuklarımıza anne-babalık yapmaya devam edecek partnerler olarak evliliğimizi bitirdik. Çünkü bu her zaman olması gereken şey ve böylece çocuklarımız asla bir seçim yapmak zorunda kalmayacak. Hiçbir zaman okuldaki piyeslerinde veya Noel konserlerinde salonun hangi tarafına oturmaları gerektiği konusunda düşünmek zorunda kalmayacaklar. Çünkü birlikte oturuyor olacağız. Evlilik planları yaparken de zorluk yaşamayacaklar çünkü koridorun aynı tarafında, yani ONLARIN yanında olacağız. Birçok zorluk atlattık ancak ortak düşündüğümüz bir plan için bir araya gelmeyi başardık: Onlara iki kat daha fazla sevgi gösterecek ebeveynlerden oluşan, iki ayrı evde yaşayan iki farklı takım olabildik. Ve artık bunun mümkün olduğunu bildiğinize göre, kendinizi bu yolda bulmanız durumunda, bizim gibi yapmayı düşünebilirsiniz. Veya çocuklarınıza duyduğunuz sevginin eski eşinize duyduğunuz nefret/güvensizlik/hoşnutsuzluktan daha büyük olduğunu hatırlatmak için mesajımızı paylaşabilirsiniz."

Eski eşler, başlarından geçen boşanmayı böylesine büyük bir olgunlukla anlattı. Ailenin her şeye rağmen en önde geldiğine vurgu yapan çiftin bu fotoğrafı kısa sürede binlerce kez paylaşıldı.

Benzer Haberler

icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?