Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute

JoyTürk
saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

11 YAŞINDAKİ OĞLU 'SEKS DELİSİYMİŞ'

Babadan inanılmaz ifadeler: O kadın oğlumun kemerinde sadece bir çentik.



21 yaşındaki bakıcı, 11 yaşındaki çocukla cinsel ilişkiye girdi. Çocuğun babası mahkemede "Benim oğlum daha olgun ve seks delisi" deyince, bakıcının cezası ertelendi.

İngiltere’de 21 yaşındaki bir çocuk bakıcısı, bakıcılığını yaptığı 11 yaşındaki çocukla cinsel ilişkiye girdiği için hapse girecekti ki çocuğun babası; "O kadın oğlumun kemerinde sadece bir çentik” ifadesini kullandı. Genç kadının cezası böylece ertelenmiş oldu.

Hürriyet'in The Daily Mirror’ın haberine göre, Jade Hatt adlı 21 yaşındaki kadın, bakıcılığını yapmak üzere çağrıldığı 11 yaşındaki çocukla cinsel ilişkiye girdi. Çocuğun babası, oğlunun boynundaki diş izlerini görünce durumu karakola bildirdi. Karakolda, Hatt'in bakıcılığını yaptığı çocukla seks yaptığı ortaya çıktı. 21 yaşındaki bakıcı küçük yaşta çocukla cinsel ilişkiye girdiği için hapis cezası talebiyle Swindon Kraliyet Mahkemesi’nde yargıç önüne çıktı. Bakıcı, adı gizli tutulan çocuğun kendisine 15 yaşında olduğunu söylediğini belirttikten sonra, ilişkilerinin sadece 45 saniye sürdüğünü ekledi.

Çocuğun babası ise mahkemede Hatt lehine şahitlik yaparak, “Oğlum 11 yaşında olmasına rağmen daha olgun ve bir seks delisi. Bakıcı onun için sadece kemerinde bir çentik” şeklinde bir ifade kullandı. Bunun üzerine yargıç, Hatt için verdiği altı aylık hapis cezasını erteledi. İddialara göre, Hatt ile baba da cinsel ilişkiye girmişti...

Benzer Haberler

icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?