Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute

saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

FADİK SEVİN ATASOY HOLLYWOOD’DA!

Hollywood yapımı sinema filminde başrol oynayacak!



Amerika’ya yerleşen Fadik Sevin Atasoy, Hollywood’da adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Atasoy, Pierce Brosnan’ın oğlu Sean Brosnan’ın yapımcılığında çekilecek “The 6th Degree” adlı sinema filminde başrol oynayacak.

Uzun süredir Amerika’da yaşayan ve tiyatro çalışmalarına da orada devam eden Fadik Sevin Atasoy, Hollywood yapımı bir sinema filminde başrol oynamaya hazırlanıyor. Oyuncu, yapımcılığını “James Bond” filmlerinin yıldızı Pierce Brosnan’ın oğlu Sean Brosnan’ın üstlendiği “The 6th Degree” adlı filmde rol alacak.

“Dövüş Kulübü” filmiyle de tanınan Markus Redmond’un hem senaryosunu yazdığı, hem yönetmenliğini üstlendiği hem de başrol oynayacağı “The 6th Degree”nin çekimlerine ekim ayının son haftası Los Angeles’ta başlanacak. Fadik Sevin Atasoy, 8 haftada tamamlanması planlanan filmde Drea adlı bir kadını canlandıracak. Filmde rol alacak diğer isimler ise Hollywood’un tanınmış yüzleri; Mackenzie Astin, Jessica Morris, Amanda Kaschak ve Candace Smith. Psikolojik-dram türündeki yapım, 2016 yılında vizyona girecek.

Fadik Sevin Atasoy, bir Hollywood filminde başrol oynayacağı için mutlu: “Çok keyifliyim, böyle bir projede yer almaktan dolayı çok mutluyum.”

Benzer Haberler

icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?