Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute

saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

NİGEL KENNEDY

Ünlü keman virtüözü Nigel Kennedy, 13 Kasım’da ‘’Bach Meets Kennedy’’ konseriyle Zorlu Performans Sanatları Merkezi Turkcell Sahnesi’nde olacak.

Zorlu Performans Sanatları Merkezi, Kasım ayında dünyaca ünlü bir müzik dehasını sahnesinde ağırlıyor... Benzersiz yeteneği ve geniş kitlelere sunduğu performansıyla müziğe yeni bir bakış açısı kazandıran ünlü keman virtüözü Nigel Kennedy, 13 Kasım’da ‘’Bach Meets Kennedy’’ konseriyle  Zorlu Performans Sanatları Merkezi Turkcell Sahnesi’nde olacak.

Müzikte çeşitlilik felsefesiyle hareket eden ve değişik stilleri birbirine harmanlayarak dinleyiciyi hem şaşırtan hem büyüleyen Kennedy, Johann Sebastian Bach'ın en bilinen eserlerini kendine has tarzıyla sunacak. Sanatçı; klasik müziğe gitar, davul ve kontrabas ekleyerek, dinleyicileri baroktan, caza, rock müzikten modern bir tarza doğru tatlı bir yoculuğa çıkaracak.

Dünya basınında Nigel Kennedy’e övgüler
Dünyaca ünlü virtüözün Avrupa turneleri sonrası dünya basınında yer alan değerlendirmeler, Kennedy’nin ustalığını vurgular nitelikte...

Golden Plac: "Kennedy'nin enstrümanlar konusundaki yetkinliği belgelerle de kanıtlanmıştır ancak asıl dehası, Bach'ın müziğinin teknik virtüözlükten ve ruhsuz matematiksel çıkarımlardan ibaret olduğunu düşünen burnu havada görüşü reddetmesinde yatmaktadır.”

London Jazz News: “Kennedy'nin Bach'ı felsefi ve tutkuludur. Caz usulüyle renklendirdiği yorumları Bach'ın müziğini teorisine gölge düşürmeden güzelleştirerek birinci sınıf bir orkestra tarafından salondakilerin beğeneceği bir şekilde sunuluyor." şeklinde tarif ediliyor.

Tarih:  13 Kasım 2015 Salı
Saat: 21:00
Mekan: Zorlu Performans Sanatları Merkezi, Turkcell Sahnesi
Bilet Fiyatları: 60 TL, 90 TL, 120 TL, 160 TL , 190 TL
Biletlere www.biletix.com, www.zorlucenterpsm.com sitelerinden veya Zorlu gişelerden ulaşabilirsiniz.

Benzer Haberler

icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?