Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute

saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

SHREK MÜZİKALİ

Zorlu PSM, Broadway’de kapalı gişe oynayan SHREK MÜZİKALİ’ni sunar.

Hikayesi ve sözleri David Lindsay-Abaire tarafından kaleme alınan; müziği Jeanine Tesori’e ait SHREK MÜZİKALİ, DreamWorks Theatricals, Broadway Entertainment Group FZ LLC ve NETworks Presentations, LLC’nin orijinal prodüksiyonu ile 22 Ocak – 7 Şubat tarihleri arasında Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde sahnelenecek.

Uluslararası turne kapsamında ilk kez Türkiye’ye gelecek müzikal, yaklaşık 3 hafta boyunca, 7’den 70’e izleyenleriyle buluşacak. Orijinal dilinde ve Türkçe üstyazı ile sahnelenecek SHREK MÜZİKALİ* biletleri www.zorlucenterpsm.com, Zorlu PSM gişeleri ve yetkili satış kanallarından temin edilebiliyor.

Broadway’in Yeşil Dev’i İstanbul’da!

Oscar ödüllü DreamWorks animasyon filmini temel alan canlı bir adaptasyon olan SHREK MÜZİKALİ’nde, altüst olmuş uzak bir diyarda, yakışıklı bir prensten ziyade çirkin bir dev, yaşam enerjisiyle dolu bir prensesi kurtarmaya çalışıyor. Bu maceraya bir de susmak bilmeyen bir eşek, asabi bir kötü adam, huysuz bir kurabiye ve bir düzineden fazla absürt masal kahramanı ekleniyor; böylelikle ‘gerçek bir kahraman’a ihtiyaç duyulan bir karmaşa ortaya çıkıyor! Neyse ki ellerinde böyle bir kahraman var. Adı da SHREK.

Avantajlı satış dönemi...

Etkileyici bir aile şovu olan SHREK MÜZİKALİ için avantajlı bilet satışları başladı. Ayrıca, müzikali ailece izlemeye gelecek seyircileri için Zorlu PSM, 4 al 3 öde kampanyası da uyguluyor.

Benzer Haberler

icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?