Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute

saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

YILDIZ SESLENDİRME KADROSU

"Kötü Kedi Şerafettin" filmi yıldız seslendirme kadrosuyla geliyor!



5 Şubat’ta vizyona girmeye hazırlanan, Bülent Üstün’ün yarattığı efsanevi karakter "Kötü Kedi Şerafettin" ilk beyazperde macerasında mahallenin tozunu dumana katarken yıldız bir seslendirme kadrosunu da peşine takıyor.

NTV'de yer alan habere göre; Şero’nun beyazperdeden çıkan atarlı sesine Uğur Yücel hayat verirken, Demet Evgar onun sevdalısı, işveli dilber Misket’i seslendiriyor. İlhamını Bülent Üstün’den alan, intikam ateşiyle yanıp kavrulan çizeri konuşan Okan Yalabık ise sakin ve kontrollü duruşunu o bir kenara bırakıp tabir-i caizse dublaj kabininde zıvanadan çıkıyor.

Ameliyatla sincap olmak isteyen Fare Rıza Güven Kıraç’ın sesiyle ete kemiğe bürünürken, Şero’nun babası Tonguç’un sesinde Ahmet Mümtaz Taylan’ı duyacağız.

Denizden hazzetmeyen çöplük martısı Rıfkı’yı Gökçe Özyol, Şero’nun haraca bağladığı Bakkal Şemistan’ı ise usta oyuncu Cezmi Baskın seslendiriyor. Paragöz ev sahibi Hasene karakterine, Yeşilçam’ın tecrübeli ismi Ayşen Gruda hayat verirken, muhabbet tellalı Cemil karakteri ise Yekta Kopan seslendiriyor.

Benzer Haberler

icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?