Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute

JoyTürk
saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

SONRADAN ATEİST!

Brad Pitt, ailesi hakkında bilinmeyenleri ilk kez anlattı.



Hollywood'un mucize oyuncularından Brad Pitt, ilk kez aile ilişkileri ve dine bakışını anlattı. Aslında çok dindar bir ailede, sıkı bir din terbiyesiyle büyüdüğünü söyleyen 51 yaşındaki aktör, sonradan ateist olduğunu açıkladı.

The Telegraph Magazine'e konuşan Pitt, "Babam bize dini kurallara göre ne yapmamız ya da yapmamamız gerektiğini sürekli anlatırdı" dedi.

Şu anda bir taşımacılık şirketinin sahibi olan babası William Pitt'in katı disiplinli bir çocuk yetiştirme tarzı olduğunu belirterek "Ama aynı zamanda daha yumuşak bir yanı da vardı" diye konuştu.



Brad Pitt böyle bir ortamda büyümüş olmasına rağmen bugün artık kendisini ateist olarak tanımladığını da sözlerine ekledi.

Altı çocuk babası olan Brad Pitt, onları farklı bir biçimde yetiştirdiğini söyledi. Üç erkek çocuğu söz konusu olduğunda son derece disiplinli davrandığını anlatan Pitt " Kızlarım için aynı durum geçerli değil. Onlara böyle davranmam gerekmiyor, çünkü yanlış bir şey yapmıyorlar" diye konuştu.



Brad Pitt "Anne ve baba olarak görevimiz, çocuklarımıza hayatta yapmak istediklerini bulma konusunda yardımcı olmak" dedi.

Benzer Haberler

icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?