Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute

saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

YILIN SELFİE'Sİ DE GELDİ

İki kardeş kurtardıkları kartalla muhteşem bir selfie çekti!



Bir kel kartala bu kadar yaklaşmak ya çok cesur ya da çok aptal bir harekettir. Ancak tüm risklere rağmen, Kanada - Ontario'lu iki kardeşin bu kel kartala yaklaşmak için oldukça geçerli sebepleri vardı.

Neil ve Michael Fletcher kardeşler, avlanmak için çıktıkları ormanda bir kel kartalın kapana sıkıştığını gördü. İkili yavaşça kartala doğru yaklaştı ve heybetli kuşun hala hayatta olduğunu fark etti.
 

Me and Neil found this eagle in a trap

Posted by Michael Fletcher on Tuesday, November 24, 2015

Neil, o anda hissettiklerini "Derhal bir şeyler yapmamız gerektiğinin farkındaydım" sözleriyle anlattı. Kardeşi Michael hemen ceketini çıkarıp kuşun üzerine serdi ve bu hamlesi, kurtarma süreci boyunca sakin kalmasını sağladı. İkili, kartalın ayağını kapandan kurtarmak için hızlı davrandı ve tüm bunları videoya çekti.

Michael, kurtarma videosunu geçtiğimiz hafta içinde Facebook'a yükledi. Bu beklenmedik görev başarıyla sonuçlanmıştı ama kardeşlerin işi daha bitmemişti. Özgürlüğüne kavuşan kel kartalla bir selfie çekmeye karar verdiler. Buzzfeed Canada'ya konuşan Michael, "Herkes bu fotoğrafın 'yılın selfie'si' olduğunu düşünüyor" dedi.
 

 

Posted by Michael Fletcher on Tuesday, November 24, 2015

Yaşadıkları tecrübeyi hayret verici olarak nitelendiren kardeşler, kurtardıkları kartalı bir selfie aldıktan sonra ormandaki evine geri bıraktılar.

Benzer Haberler

icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?