Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down
icon_player_favorite
JoyTürk
Delil
Irem Derici

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute
Delil Irem Derici
OYUN SONA ERDİ! SIRADAKİ ŞARKIYI SEÇMEK İÇİN TAKİPTE KAL
KAPAT
OYUN BAŞLADI! SIRADAKİ ŞARKIYI SEN SEÇ HEMEN KATIL!
SIRADAKİ ŞARKIYI SEN SEÇ RADYONUN KONTROLÜ SENDE! NASIL OYNANIR?
  • Canlı yayında dinlemek istediğin şarkıları ateşle! Listede yukarı taşı.
  • Canlı yayında dinlemek istemediğin şarkıları dondur! Listede aşağı at.
  • Oyun sonuna kadar yeniden kazanacağın haklarınla mücadeleye devam et.
  • Canlı yayında çalacakları sen belirle. En sevdiğin şarkılar radyonda çalsın.
SIRADAKİ ŞARKI
Your Love Kate Linn
SOHBETE KATIL
HAKLARIN
x10
YENİ HAK İÇİN KALAN SÜRE
SOHBETE KATIL icon_close

    JoyTürk
    Delil
    Irem Derici
    saniye sonra kapanacak.

    Doğa Altınok

    DOĞA ALTINOK

    2000 doğumlu Doğa Altınok, keman eğitimine 2007’de Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda Prof. Hakan Çuhadar ile başladı; 2009’da Daniya Kaynova ile devam etti. 2010 yılında düzenlenen 4. Gülden Turalı Ulusal Keman Yarışması küçükler kategorisinde ikincilik ödülüne, ayrıca Server Acim’e ait “Filiz” adlı eseri en iyi yorumlayan yarışmacı ödülüne layık görüldü. 2011 Berlin’de düzenlenen Uluslararası “Sforzando” Müzik Yarışması’nda kendi kategorisinde birinci, 2012 yılında Slovakya’da düzenlenen “Talents For Europe” yarışmasında ikinci oldu.

    2012 Donizetti Klasik Müzik Ödülleri kapsamında 17 yaş altı “Yılın Çıkış Yapan Genç Müzisyeni” seçildi. 2013 yılında Vladimir Spivakov tarafından düzenlenen “Moscow Meets Friends” festivali kapsamında konser vermeye davet edildi.

    Doğa Altınok, 2014 yılında Viyana’da Universität Für Musik und Darstellende Kunst (MDW) tarafından düzenlenen sınava katılmış, ve “Highly Gifted Student” sınıfına seçildi. 2015 yılı Mart ayında Bulgaristan/Sofya’da gerçekleşen 11’inci Uluslararası “Young Virtuosos” Yarışması’nda bir üst kategori olan 16-19 yaş kategorisinde birincilik elde etti.
    2015 yılı Mayıs ayında İtalya/Fermo’da düzenlenen 22’nci Uluslararası “Andrea Postacchini” Yarışmasında da kendi kategorisinde birincilik ödülünü kazandı. 2017 yılı Nisan ayında Sedat-Güzin Gürel Sanat ve Bilim Vakfı ile İDSO’nun gerçekleştirdiği Ulusal Genç Yetenekler Yarışması’nda birincilik elde etti ve solist olarak 19 Mayıs konserinde W. A. Mozart 4. Keman Konçertosunu icra etti.

    2018 yılı Haziran ayında Ukrayna/Odessa’da gerçekleşen “Odessa International Music Competition’da 3’üncülük ödülüne layık görüldü. 2019 yılı Temmuz ayında Macaristan/Budapeşte’de gerçekleşen 3’üncü Uluslararası “Ilona Fehér” Keman Yarışması’nda 2’ncilik ödülüne layık görüldü.

    2020 yılı Mart ayında Belçika/Brüksel’de gerçekleşen 13’üncü uluslararası “Arthur Grumiaux Competition for Young Violinists” yarışmasında 1’incilik ödülüne layık görüldü.
    Doğa Altınok, Güher & Süher Pekinel “Dünya Sahnelerinde Genç Müzisyenler Projesi dahilinde TÜPRAŞ tarafından 2013-2017 yılları arasında desteklemiş olup, bu süreçte eğitimine 2013-2018 yılları arasında Viyana’da bulunan Amadeus International Nobel Talent Of Music School’da burslu olarak devam etmiştir.

    2018 Haziran ayında gerçekleştirilen Çağdaş Eğitim Vakfı burs sınavında başarılı olmuş ve bursiyer olmaya hak kazanmıştır. Halen keman çalışmalarını University of Music And Performing Arts (MDW) Viyana’da Prof. Lotar Strauß’un keman sınıfında sürdürmekte olup, özel olarak da Prof. Dora Schwarzberg ile çalışmaktadır.

    ŞU AN ÇALAN SANATÇILAR

    • Ebru Yaşar
      Süper FMEbru Yaşar
    • Tate McRae
      Metro FMTate McRae
      icon_go
    • Jack Savoretti
      Joy FMJack Savoretti
    • Dedublüman
      JoyTürkDedublüman
      icon_go
    • Billie Eilish
      Radio MydonoseBillie Eilish
    • Sezen Aksu
      RetroTurkSezen Aksu
      icon_go
    icon_close
    icon_close
    Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
    Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?