Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute

saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

KEDİLERİN DİLİNİ ÇÖZDÜ

Louis Denyer, onlarla akıcı bir dilde konuştuğunu söylüyor.



İngiltere'nin St. Annes kentinde yaşayan 29 yaşındaki Louis Denyer, kedi dilini çözdüğünü ve onlarla akıcı bir dilde konuşabildiğini iddiasında.

Denyer, gözlerini yavaşça kırparak ve kedilerin vücut hareketlerini gözlemleyerek kedilerle iletişim kurabildiğini iddia ediyor. Belgeseller sayesinde kendi kendine kedilerle anlaşmayı öğrendiğini söyleyen Denyer, kediler karşısında ilk önce kendisini savunmasız bir hale getirdiğini daha sonra ise yavaşça gözlerini kırptığını söylüyor.

Bu yeteneğini kedilerin ve diğer evcil hayvanların problemlerini anlamak ve onlara yardım etmek için kullanmak isteyen Denyer’ın, kedi davranışlarını inceleyen bir işletmesi de bulunuyor. Denyer’a bu yolla başvuranların çoğu, kedilerinin tuvalet problemlerini çözebilmek için Denver’a danışıyor.

“Eğer kediniz kedi kumunu ıskalıyorsa bulunduğu yerde kendisini güvensiz hissediyor veya kendine güvenmiyor olabilir” diye konuşan Denyer’in asıl hedefi ise kendi talkshowunu sunmak. Denyer, bu sayede birçok insana evcil hayvanlarıyla nasıl daha iyi iletişim kurabileceklerini öğretmeyi hedefliyor.

Benzer Haberler

icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?