Biraz bekleteceğiz...Bilgilerini kontrol ediyoruz.
icon_player_arrow_down

Radyo dinlemek için
ADBLOCK
eklentisini kapatıp sayfayı yenilemen gerekiyor.

TAMAM
icon_player_favorite ŞARKIYI FAVORİLERİNE EKLEMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAP.
icon_player_volume icon_player_mute

JoyTürk
saniye sonra kapanacak.

CANLI RADYO

PATLAYAN KEDİCİKLERE 4.2 MİLYON

Karşınızda Kickstarter’ın en çok desteklenen projesi: Exploding Kittens!



İnsanlığa olan inancımız git gide azalırken internete olan inancımız gün be gün büyüyor. Her ne kadar dört bir yanı kavgalar, ego yarışları ve iğnelemelerde dolu gibi gözükse de internet, negatif görüntüsünden ara ara sıyrılabiliyor.

Bu nadir anlardan çoğu da Kickstarter’da yaşanıyor. Parlak fikirleri olan kişilerin destek aradığı, sağduyulu platform Kickstarter, offline halde uğraşılsa asla hayata geçemeyecek fikirleri çok kısa sürede fonluyor ve gözlerimizi yaşartıyor.



Kickstarter’ın insanlığa son katkısı bir kart oyunu oldu. Adı Exploding Kittens olan bu oyun, tanıtım videosunda ne kadar bağımlılık yapabileceğini de kanıtlar gibi. Kedilerin karanlık dünyasını eğlenceli şekilde ortaya koyan The Oatmeal ve iki dahi oyun geliştiricisinin güçlerini birleştirerek yarattığı oyun, Kickstarter'da 24 saat içerisinde tam 1 milyon dolar topladı.


Projenin başta hedef olarak gösterdiği 10 bin dolar, yüzlerce kez katlanarak 4 günde 4.2 milyona ulaştı. Daha bitmesine 22 gün olan kampanyanın sonucunda ne kadar büyük bir servet toplanabileceği ise hayal edilemiyor. Kısa sürede rekorlar kıran ve muhtemelen kırmaya devam edecek olan Exploding Kittens, sadece bir haftalık topladığı parayla Kickstarter’ın En Fazla Desteklenen Projesi unvanını aldı.

Benzer Haberler

icon_close
icon_close
Karnaval.com'u hangi dilde görmeyi istersin?
Hangi ülkenin eğlence ve yaşam haberlerini takip etmeyi tercih edersin?